Κατερίνα Καραβάτου- Κρατερός Κατσούλης: Ανοίγουν την πόρτα του σπιτιού τους στο star.gr και μιλούν για τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα!

Οι παρουσιαστές της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» στέλνουν τις πιο θερμές ευχές τους

 Καραβάτου- Κατσούλης:Τι σχεδιάζουν τα Χριστούγεννα;

Τα Χριστούγεννα είναι από τις πιο αγαπημένες γιορτές για την Κατερίνα Καραβάτου κα τον Κρατερό Κατσούλη.

Τα τελευταία χρόνια, τα Χριστούγεννα είναι μαγικά για την  Κατερίνα και τον Κρατερό κι αυτό οφείλεται αποκλειστικά στα δυο τους παιδιά, που από τότε που έχουν έρθει στον κόσμο, η ζωή τους έχει αποκτήσει άλλο νόημα.

Οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του Star «Στη Φωλιά των ΚουΚου», σε συνέντευξη που παραχώρησαν αποκλειστικά στο star.gr, αποκάλυψαν τα σχέδια τους για τα φετινά Χριστούγεννα, τα δώρα που κάνουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ έκαναν ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο και θυμήθηκαν κάποια ξεχωριστά Χριστούγεννα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αγαπά πολύ την οικογένεια, γι΄ αυτό και φροντίζει κάθε χρόνο, όσο αυξημένες κι αν είναι οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, να βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

«Όλη μου τη ζωή περνάω τα Χριστούγεννα οικογενειακά. Ακόμα και πριν από χρόνια, που μπορούσα να φύγω (σ.σ. όταν δεν είχε γίνει μητέρα), φρόντιζα, όπου και να βρισκόμουν, να επιστρέψω για να είμαι μαζί με την οικογένειά μου», λέει η Κατερίνα.

«Τα Χριστούγεννα είμαι συνήθως μαζί με την οικογένειά μου. Βέβαια, βρίσκομαι αρκετές ώρες και στο θέατρο εξαιτίας των παραστάσεων», προσθέτει ο Κρατερός.

Τα σχέδια τους δε θα αλλάξουν ούτε φέτος, αφού θα μείνουν στην Αθήνα και τη ζεστασιά που προσφέρει η οικογενειακή θαλπωρή.

«Τα φετινά Χριστούγεννα δε θα πρωτοτυπήσω! Θα είμαι μαζί με την οικογένειά μου αυτές τις Άγιες ημέρες. Ωστόσο, Παραμονή των Χριστουγέννων και την επόμενη ημέρα θα είμαι στο θέατρο για την παράσταση «Όταν σβήνουν τα φώτα»», αναφέρει ο δημοφιλής ηθοποιός και η Κατερίνα συμπληρώνει: «Τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων μένουμε στην Αθήνα. Αυτό θα γίνει και φέτος, μιας κι ο Κρατερός έχει παραστάσεις».

H μικρή Αέλια μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Όσο για το τι τους αρέσει περισσότερο τα Χριστούγεννα κι οι δυο απάντησαν με... μια φωνή: «Γενικότερα μας αρέσει πολύ ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός... τα στολίδια, τα λαμπάκια κι όλη αυτή η... λάμψη γενικότερα».

Γελώντας η παρουσιάστρια αποκάλυψε κάτι που έκαναν μέχρι πριν από λίγα χρόνια: «Θα πρέπει να σας εκμυστηρευτώ πως παλαιότερα κρατούσαμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μέχρι και το Πάσχα. Βεβαίως τώρα δε θέλουμε να “τρελάνουμε’’ τα παιδιά μας κι έτσι...ξεστολίζουμε».

Σε όλους μας αρέσει να μας κάνουν δώρα! Ο καθένας από εμάς σκέφτεται τι δώρα θα κάνει στα αγαπημένα του πρόσωπα. Δεν έχει σημασία πόσο θα κοστίσουν, αρκεί να τα προσφέρουμε με αγάπη.

Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Κρατερού και της Κατερίνας! «Εμένα μου αρέσουν οι εκπλήξεις... να κάνω και να μου κάνουν. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα δώρα. Εξαρτάται και από το πρόσωπο που έχω στο μυαλό μου. Προσπαθώ να μαντέψω τι διάθεση υπάρχει και πράττω αναλόγως», δηλώνει ο ταλαντούχος ηθοποιός. Όσο για την Κατερίνα; Αγαπά πολύ τα βιβλία. «Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά μου αρέσουν πολύ τα βιβλία.  Όταν κάποιος  μου χαρίζει ένα καλό βιβλίο, τρελαίνομαι. Αυτό συμβαίνει και με τα δωράκια που θα προσφέρουμε κι εμείς. Τους κάνουμε εναλλακτικά δωράκια, που όμως να έχουν σχέση με το βιβλίο».

Η Αέλια και ο Χριστουγεννιάτικος σκούφος της

Το ζευγάρι, όπως είναι φυσικό, βάζει πάνω απ' όλους και απ' όλα τα παιδάκια του. Είναι τα πολυτιμότερα «δώρα», γι’ αυτο και τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα είναι εκείνα με τη μικρή Αέλια και τον μικρούλη... που ακόμα ψάχνουν πώς θα τον πουν. Όπως εξομολογούνται, είναι πιο φωτεινά, πιο χαρούμενα κι ακόμα πιο χαμογελαστά.

Σε λίγες ημέρες θα αποχαιρετήσουμε το 2017 και θα υποδεχτούμε μια νέα χρονιά. Οι λαμπεροί παρουσιαστές προσδοκούν το νέο έτος να τους φέρει πάνω  απ' όλα υγεία,  ηρεμία, αγάπη και χαρά, ενώ ο Κρατερός επιθυμεί να έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο να περνά μαζί με τα παιδιά και τη σύζυγό του.

Κλείνοντας, δεν παρελειψαν να ευχηθούν και στους αναγνώστες του star.gr, υγεία, τύχη, χαμόγελα, αλλά και περισσότερο ενδιαφέρον κι αγάπη για τους συνανθρώπους μας.

Της Μίτση Σκέντζου
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top