Τις θυμάστε; Έφη Παφίτου- Ρίτα Καρυπίδου: Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα οι δύο πρώην παίκτριες reality

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή τους και με ποιους έχουν κρατήσει επαφές

Πώς είναι σήμερα παίκτριες παλιών ελληνικών ριάλιτι;

Η Έφη Παφίτου μπήκε στη ζωή μας το 2002 μέσα από το «Big Brother 2», που προβάλλονταν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Αν και ήπιων τόνων, η Έφη είχε καταφέρει να ξεχωρίσει, γιατί δε συμμετείχε στις κλίκες και είχε μία ιδιαίτερη ομορφιά που της προσέδιδε η ελιά που είχε αριστερά του άνω χείλους.

Τι κάνει όμως η Έφη 15 χρόνια μετά το reality;

«Το Big Brother μου έκανε καλό στα επαγγελματικά μου. Έχω σπουδάσει δημοσιογραφία και δούλεψα σε αρκετές εφημερίδες, περιοδικά, αλλά και στον ΑΝΤ1. Μέχρι πριν από 2 χρόνια ήμουν και στον ραδιοφωνικό σταθμό Soho της Θεσσαλονίκης. Τώρα έχω αφιερωθεί στις δύο κορούλες μου, η μία είναι πεντέμισι και η άλλη 8,5 ετών», είπε στο star.gr η Έφη Παφίτου, ενώ αποκάλυψε και με ποιους έχει κρατήσει επαφές.

«Μιλάω με τον Γιώργο Τσάκα, ο οποίος είναι τώρα στη Γερμανία. Επίσης και με τη Ζωή Σιώτα έχω εξαιρετική σχέση. Γενικά με όλους έχω κρατήσει επαφή και μιλάω. Δεν τους βλέπω όλους όμως από κοντά, πιο πολύ στα social media μιλάμε»

Εκτός από το Big Brother 2, θραύση είχε κάνει και το reality Bar που προβάλλονταν το 2002. Ποιος άλλωστε δε θυμάται τη σέξι γυμνάστρια Μαίρη Γεώρτση που είχε κάψει καρδιές και είχε δεχτεί και πρόταση γάμου από τον συμπαίκτη της Ανδρέα Παρασχάκη. Ή την Ρίτα Καρυπίδου, η οποία είχε πει το θεϊκό «τσουτσέκι», που έχει μείνει στα χρονικά.

Η Ρίτα, αν και ήταν η πρώτη που αποχώρησε, κατάφερε να αφήσει το στίγμα της στο reality.

Η ίδια επέλεξε μετά το τέλος του reality να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να ζήσει μία ήρεμη ζωή.

To star.gr την εντόπισε και η πρώην παίκτρια του reality μας είπε:

«Έχω κάνει ό, τι πιο όμορφο μπορεί να κάνει μια γυναίκα... είχα την ευλογία να αποκτήσω δύο υπέροχα παιδάκια ... Είμαι παντρεμένη και ζω μια ήρεμη ζωή όπως ο συνηθισμένος κόσμος... Δεν έψαξα ποτέ τη δημοσιότητα και γιατί να το κάνω άλλωστε; Δεν την κυνήγησα, εφόσον δεν είχα κάτι να προσφέρω». Η ίδια εξομολογείται πως έχει κρατήσει επαφή με τη Μαίρη Γεώρτση: «Είναι το καλύτερο παιδί», μας είπε χαρακτηριστικά.

Της Δέσποινας Μαλέλη

Διαβάστε επίσης

Μόνο στο star.gr: Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα 3 παίκτριες reality που άφησαν εποχή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top