Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Είμαι ευτυχής που η Μάρα Ζαχαρέα υπάρχει στη ζωή και στην καριέρα μου»

«Έχω ένα κίνητρο να πηγαίνω στη δουλειά μου χαρούμενη»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «Εμείς», η Κατερίνα Παπακωστοπούλου. H όμορφη δημοσιογράφος μίλησε για την Διευθύντρια Ειδήσεων και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Μάρα Ζαχαρέα, για την δύσκολη περίοδο της ζωής της που ήταν πριν εφτά χρόνια, όταν η κόρη της μπήκε στο νοσοκομείο με πνευμονία, υψηλό πυρετό και μελανιασμένη, για τον πρώην σύζυγό της, Μάριο αλλά και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου και την απόκτηση ενός αγοριού.

Για την εξαίρετη σχέση της με την Μάρα Ζαχαρέα

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου  αποκάλυψε πως  επαγγελματικά διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο.

«Πραγματικά η Μάρα Ζαχαρέα είναι μια υπέροχη κυρία της δημοσιογραφίας. Θεωρώ ότι είμαι πολύ ευτυχής που την έχω Διευθύντρια Ειδήσεων. Είναι μια καταπληκτική και καταξιωμένη παρουσιάστρια ειδήσεων…δεν είναι ανάγκη να το πω εγώ, η πορεία της είναι προδιαγεγραμμένη. Είμαι ευτυχής που υπάρχει στη ζωή και στην καριέρα μου. Έχω ένα κίνητρο να πηγαίνω στη δουλειά μου χαρούμενη», είπε η δημοσιογράφος του Star.

Η περιπέτεια υγείας της κόρης της

«Το παιδί μου είχε μια μικροβιακή πνευμονία πολύ σοβαρή, από χλαμύδια ψιττάκωσης από εξωτικό καναρίνι. Αρχικά μπήκαμε νοσοκομείο με πολύ πυρετό, μωβ χέρια, μωβ νύχια, μωβ πρόσωπο. Η αλήθεια είναι ότι και την περίοδο της εντατικής έλειψα ελάχιστες μέρες, δεν είμαι ήρωας που το έκανα, είμαι μια μαμά, όπως όλες.

Απλά ενδεχομένως η δουλειά να βοηθούσε να διαχειριστώ τον πόνο, γιατί όταν έχεις το παιδί σου στην εντατική, εκτός του ότι δεν μπορείς να το δεις όλες τις ώρες που θες και υπάρχει συγκεκριμένα επισκεπτήριο, επειδή έκλαιγα αφάνταστα τις ώρες που δεν ήμουν κοντά της, επειδή της έλεγα ψέματα ότι είμαι σε ένα δωμάτιο δίπλα από την εντατική. Πηγαίναμε με τον άντρα στο σινεμά να δούμε κωμωδία και κλαίγαμε γιατί δεν ξέραμε τι θα γίνει».

Η σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Μάριο

«Έχω υπάρξει άδικη και σκληρή με τον πρώην σύζυγό μου. Ο Μάριος δεν ήθελε να χωρίσουμε ποτέ. Είναι πολύ καλό παιδί, τον αγαπώ και θέλω να είναι ευτυχισμένος».

Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου και την απόκτηση δεύτερου παιδιού

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου δεν δίστασε να πει ότι θα ήθελε να κάνει έναν δεύτερο γάμο και πως αν κάνει κι άλλο παιδί νιώθει ότι θα είναι αγόρι.

«Θέλω να ξαναπαντρευτώ και να κάνω κι άλλο ένα παιδί, ονειρεύομαι ένα αγοράκι. Το έχω σκεφτεί, έχω ένα προαίσθημα πως αν έκανα ακόμα ένα παιδί θα είναι αγόρι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top