Πέτρος Πολυχρονίδης στο star.gr: Tα Χριστούγεννα που θέλει να ξεχάσει και το καλύτερο δώρο που του έχουν κάνει!

Ο παρουσιαστής του "Τροχού της Τύχης" αποκαλύπτει τα σχέδιά του για τις φετινές γιορτές

Είναι από τα πρόσωπα της TV που σε «γεμίζουν» με θετική ενέργεια. Γι' αυτό και τον Πέτρο Πολυχρονίδη χαίρεσαι να τον βλέπεις κάθε απόγευμα στο Star στον «Τροχό της Τύχης», το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. 

Με αφορμή τα Χριστούγεννα, την αγαπημένη γιορτή των παιδιών, τον γυρίσαμε λίγο πίσω, στα παιδικά του χρόνια. Ο ίδιος αποκάλυψε αποκλειστικά στο star.gr τόσο τις χαρούμενες  στιγμές που έχουν μείνει ανεξίτηλες στο μυαλό του, όσο και τις δύσκολες, αλλά και τα σχέδιά του για τις φετινές γιορτές.

Διαβάστε επίσης: Βίκυ Καγιά στο star.gr: Τα σχέδιά της για τα Χριστούγεννα λίγο πριν τον πελαργό και το δώρο που ζήτησε η κόρη της από τον Άγιο Βασίλη!

«Φέτος μετά από πάρα πολύ καιρό έχω τη δυνατότητα να κάτσω οχτώ ολόκληρες ημέρες. Θα χωρίσω τις γιορτές μου σε δύο μέρη. Θα πάω να κάνω Χριστούγεννα στη Γερμανία. Έχω συγγενείς από τον Έβρο που ζουν μόνιμα εκεί. Δυστυχώς βρισκόμαστε ανά δύο – τρία καλοκαίρια, κι αυτό επειδή έρχονται αυτοί. Φέτος θα πάω εγώ για να περάσω εκεί τα Χριστούγεννα. Και μετά θα επιστρέψω  για να περάσω την Πρωτοχρονιά μαζί με τα παιδιά μου σε προορισμό κοντά στην Αθήνα. Ακόμα βέβαια δεν το έχω κανονίσει!»

Όπως εξομολογείται ο Πέτρος Πολυχρονίδης, για εκείνον «τα Χριστούγεννα είναι μια καλή αφορμή για να θυμόμαστε να περνάμε καλά. Μακάρι να υπήρχαν 50 Χριστούγεννα τον χρόνο».

Πριν τρία χρόνια ο παρουσιαστής του "Τροχού της Τύχης" πέρασε τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του, αφού έχασε την αγαπημένη του αδελφή, τη Μαρία του, σε ηλικία 33 ετών. Αυτό συνέβη λίγο μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, για αυτόν τον λόγο εκείνα τα Χριστούγεννα δε θέλει να τα θυμάται. 

«Σχεδόν όλα τα Χριστούγεννα είναι αγαπημένα μου, με εξαίρεση εκείνα που περάσαμε με την αδελφή μου στο νοσοκομείο λίγο πριν τη χάσω. Είναι τα μόνα Χριστούγεννα που θέλω να  ξεχάσω!», αποκαλύπτει. 

Όσο για το δώρο που δε θα ξεχάσει ποτέ; Είναι εκείνο που βρήκε κάτω από το δέντρο όταν ήταν 12 ετών!

«Εγώ, επειδή ήμουν λίγο μπουνταλάς και είχα μεγάλη φαντασία μέχρι και 10-12 ετών, πίστευα κανονικά στον Άγιο Βασίλη με όλη μου την καρδιά. Δεν ήθελα να αντιληφθώ ότι το δώρο που μου άφηναν κάτω από το δέντρο ήταν των γονιών μου. Πίστευα ότι ήταν από τον Άγιο Βασίλη και ήμουν βέβαιος για αυτό. Δεν θα ξεχάσω λοιπόν τη χρονιά, πρέπει να ήταν το 1989- 1990 που μου είχαν πάρει το Subbuteo, το  οποίο είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι - προσομοίωση του ποδοσφαίρου. Τότε ο πατέρας μου είχε πάει νωρίτερα στο σπίτι από ένα ρεβεγιόν που είχαμε γυρίσει την Πρωτοχρονιά κι εγώ το βρήκα μετά κάτω από το δέντρο. Δε θα το ξεχάσω ποτέ. Απλά σε εκείνη τη φάση συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης, γιατί αυτό το παιχνίδι είχα ζητήσει από τον πατέρα μου!».

Ο αγαπημένος παρουσιαστής κάνει τη δική του ευχή για το 2018.

«Η ευχή μου είναι τη νέα χρονιά οι άνθρωποι να μην παίρνουν πολύ σοβαρά τα πράγματα που γίνονται γύρω τους. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τη σπαταλάμε μες στη σοβαρότητα». 

Δείτε στο βίντεο στιγμές του Πέτρου Πολυχρονίδη από τον "Τροχό της Τύχης"...

Της Στέλλας Αθανασάκη (sathanasaki@star.gr)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top