Οι τηλεθεατές ανταποκρίθηκαν στον τηλεμαραθώνιο του STAR και της Εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Στον τηλεμαραθώνιο τραγούδησε ο Χρήστος Χολίδης, ο οποίος δεσμεύτηκε να επισκεφθεί σύντομα ένα από τα σπίτια του Χαμόγελου του Παιδιού

Χιλιάδες τηλεθεατές ανταποκρίθηκαν στην προσπάθεια να ενισχύσουν το Χαμόγελο του Παιδιού

«Εμείς απλά εκφράζουμε ένα χαμόγελο που πριν από 23 χρόνια κατάφερε να μας συσπειρώσει και να μας συσπειρώνει κάθε χρόνο, χάρη σε εσάς που στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια το χαμόγελο του παιδιού, του δίνετε ψυχή και ένταση» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», Ζήνα Κουτσελίνη.

Ο μικρός Ανδρέας, μόλις 10 ετών, είχε εκφράσει την επιθυμία πριν φύγει από τη ζωή να δημιουργηθεί ένας σύλλογος που θα έφερνε το χαμόγελο στα παιδιά. Ο Κώστας Γιαννόπουλος έκανε αυτό το όνειρο πραγματικότητα χαρίζοντας χαμόγελο σε πάρα πολλά παιδιά...

«Μόνο γιορτή μπορεί να είναι και ποιοι καλύτεροι πρεσβευτές από τα ίδια τα παιδιά και γέμισε το στούντιο, εκτός από εσας τα μεγαλύτερα παιδιά με τα μικρότερα παιδιά τη Λιλιπούπολη ... έτσι πρέπει να χαμογελάνε τα παιδιά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Κώστας Γιαννόπουλος.

Στον τηλεμαραθώνιο τραγούδησε ο Χρήστος Χολίδης, ο οποίος δεσμεύτηκε να επισκεφτεί σύντομα ένα από τα σπίτια του Χαμόγελου του Παιδιού.

«Ευχαριστώ για το έργο σας, ήταν τρομερή εμπειρία για εμένα, δεν είχε ξανατύχει, ήμουν ένας άνθρωπος που απλά άκουγε για το Χαμόγελο του Παιδιού, σήμερα μου λύθηκαν πολλές απορίες, πίστεψα δέκα φορές περισσότερο απ' ότι φανταζόμουν πριν. Είναι πολύ μεγάλο το έργο σας» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Για την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στήθηκε γλέντι με τον Αχιλλέα Δραμουντάνη στα Ανώγεια της Κρήτης και τα παιδιά του σχολείου προσέφεραν 150 ευρώ από τον κουμπαρά τους στο Χαμόγελο.

Στο στούντιο, δίπλα στον Κώστα Γιαννόπουλο ήταν δυο παιδιά που βρέθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού από μικρή ηλικία. Ο Αλέξανδρος που είναι αριστούχος φοιτητής και κάνει το μεταπτυχιακό του και η Ανδριάνα.

«Είναι υποχρέωση όλων μας να συνεχίσουμε γιατί αυτή η σκυτάλη δεν φαίνεται, εκφράζεται και εκφράζεται μόνο μέσα από την καρδιά σας. Κρατήστε το μήνυμα και συνεχίστε το» ανέφερε ο παρουσιαστής Σπύρος Χαριτάτος.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top