H Δήμητρα Φραντζή «έδωσε» την Ζώη: «Σε μία νύχτα είδα μία άλλη Αποστολία»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Δεν απάντησε μόνο σε ερωτήσεις για το τι τρέχει τελικά ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Κατσινόπουλο, αλλά ρωτήθηκε και για την Αποστολία Ζώη.

Η Δήμητρα Φραντζή λίγο μετά την αποχώρησή της από το Nomads βρέθηκε μέσω skype στο Πρω1νό κι όταν ρωτήθηκε για τον χαρακτήρα του Γιώργου Μαυρίδη, απάντησε με νόημα: «Το ίδιο έχει αναρωτηθεί ο κόσμος για άλλα άτομα; Για την Αποστολία για παράδειγμα…».

«Στο παιχνίδι είδα μία Αποστολία Χ στην αρχή και μέσα σε μία νύχτα μία άλλη Αποστολία», πρόσθεσε και συνέχισε: «Στην αρχή υπήρχε ηρεμία… Όταν ήρθε η ένωση όμως μέσα σε μία νύχτα ήρθε ο εφιάλτης! Κλίκες, υποθέσεις, να μιλάνε πίσω από τις πλάτες… Δεν υπήρχε στιγμή να έχουμε πει κακά πράγματα για κάποιον παίκτη. Μέχρι που κάποια στιγμή καθόμουν στο παγκάκι και έρχεται μία παρέα και άρχισε να μου λέει για τον Κατσινόπουλο. Η Αποστολία σε μία κατάσταση θυμού και με ρωτούσε για το ποιος έπαιρνε αποφάσεις στην ομάδα και άρχισε κάτι περίεργα για το ρύζι! Πίσω μου ήταν ο Κατσινόπουλος και απόρησα γιατί έπιασαν εμένα και όχι αυτόν. Γιατί; Για να με πείσουν να τον ψηφίσω;».

Βέβαια, επανήλθε και στον Γιώργο Μαυρίδη, λέγοντας: «Τον Μαυρίδη προσωπικά τον γνωρίζω και έξω από το παιχνίδι. Είναι πραγματικά ένα παιδί 40 ετών. Είναι ειλικρινής και δεν νομίζω ότι υπήρξε στιγμή που να έχει υποκριθεί!».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top