In & Out: "Πριν την αλλαγή φύλου δεν ήμουν ο εαυτός μου!"

Δείτε την εκπομπή In & Out του Star Web TV, με καλεσμένη την τρανσέξουαλ σκηνοθέτη Φένια Αποστόλου!

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και τα κορίτσια του σας μυούν, κάθε Πέμπτη στις 22:30, στον κόσμο της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης.

Η συμμετοχή των ανθρώπων σε ψυχαγωγικές εκδηλώσεις είναι απαραίτητη και αυτός είναι ο λόγος που εμείς φροντίζουμε κάθε εβδομάδα να σας ενημερώνουμε σωστά, ώστε ο καθένας από εσάς να επιλέγει τη μορφή ψυχαγωγίας που του ταιριάζει.

Γιατί σημασία δεν έχει μόνο να βγεις στα καλύτερα μαγαζιά της πόλης, αλλά να ξέρεις να περάσεις καλά οπουδήποτε κι αν πας.

Η χθεσινή εκπομπή είναι ίσως η πιο kinky εκπομπή του Ιn & Οut!

Αποκαλύπτουμε τα σχόλια θαυμαστών, που οδήγησαν τον Μπάμπη Στόκα να αποχωρήσει από τις εμφανίσεις του με τον Σάκη Ρουβά.
Επίσης, πάμε μία βόλτα από την εντυπωσιακή πρεμιέρα του Χρήστου Χολίδη και βλέπουμε μοναδικά πλάνα από την παράσταση του Λονδίνου «Kinky Boots» με Drag queens, που σπάει ταμεία.
Στο στούντιο, για πρώτη φορά, η τρανσέξουαλ σκηνοθέτης και χορογράφος Φένια Αποστόλου, η οποία μας μιλάει για τις παραστάσεις της, τα επαγγελματικά της σχέδια και την ζωή στο θέατρο. Παράλληλα, μας εξηγεί τι σημαίνει να είσαι τρανσέξουαλ, μας διηγείται τη δική της προσωπική ιστορία και αποκαλύπτει πικάντικες λεπτομέρειες!

Για να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκπομπή αλλά και να διεκδικήσετε προσκλήσεις για τις παραστάσεις της Φένιας, πατήστε εδώ και δείτε μαζί μας όλα τα έξω… από μέσα!

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv
Instagram: starwebtv

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top