Απίστευτο κι όμως αληθινό: Παρουσιάστρια έκανε 20.000 ευρώ λογαριασμό σε λουλούδια στα μπουζούκια

Δείτε τι συνέβη

Την εμπειρία που είχε όταν πήγε για πρώτη φορά στα μπουζούκια σε ηλικία 18 ετών αποκάλυψε στην εκπομπή Cup of Joy στον Alpha Κύπρου, η Τζώρτζια Παναγή, την οποία γνωρίσαμε πέρυσι από την εκπομπή «Δέστε τους» στην οποία συμμετείχε μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, την Μαρία Ηλικάκη και την Μαίρη Συνατσάκη.

Όπως περιέγραψε η ίδια, έκατσε πρώτο τραπέζι με την φίλη της και οι δυο τους άρχισαν να ρίχνουν τα γαρύφαλλα «βροχή» χωρίς να υπολογίζουν φυσικά το λογαριασμό μιας και πίστευαν ότι τα λουλούδια δεν τα πληρώνουν!

«Καθίσαμε στο πρώτο τραπέζι, πρώτο ποτό, δεύτερο… μας έβαλαν τα γαρύφαλλα. Βλέπαμε τα διπλανά τραπέζια ότι έριχναν, ρίχναμε κι εμείς. Μας έφεραν κι άλλα, κι άλλα… Μας έβλεπαν ότι πετούσαμε, μας κερνούσαν τα ποτά… Επτά η ώρα το πρωί έρχεται ο λογαριασμός, τον δίνω στη φίλη μου και της λέω εντάξει, παράγγειλες δύο ποτά εσύ, δύο εγώ… είχαμε 50 ευρώ μαζί μας. Τον βλέπει και ξεκινάει να γελάει. Παίρνω τον λογαριασμό, ανοίγω, ξανανοίγω και λέω στο γκαρσόν ότι κάποιο λάθος πρέπει να έγινε εδώ, ήπια 2 ποτά εγώ και 2 η φίλη μου. Μου λέει ήταν τα λουλούδια και ήταν φιλική τιμή. Λέω συγγνώμη, τα λουλούδια τα πληρώνουμε;».

Δείτε τελικά τι έγινε και τελικά την σκαπούλαρε! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top