Πέτρος Κωστόπουλος: Όταν μου πρότειναν τον ρόλο, ρώτησα τα παιδιά μου

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Στη συνέντευξη τύπου του Grease βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».

Εκεί, ήταν όλοι οι πρωταγωνιστές της παράστασης που σε μερικές ημέρες θα ανέβει και όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για τον πρωτοεμφανιζόμενο Πέτρο Κωστόπουλο στο μιούζικαλ.

«Η έκπληξη νομίζω ότι είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος πραγματικά είναι και έκπληξη στην πρόβα, διότι τα λέει περίφημα. Μας το έκρυβες αυτό το ταλέντο» είπε η Μάρω Κοντού.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε η Νάντια Μπουλέ που τον υπερασπίστηκε και με το... παραπάνω. "Αλλά πριν οποιοσδήποτε πει κάτι, πρέπει να πούμε ότι κάνει αυτό ακριβώς που μπορεί να κάνει καταπληκτικά, να παρουσιάσει. Για εμένα είναι εξαιρετικός σε αυτό, και στην σκηνή και εκτός σκηνής βεβαίως. Οπότε κάνει τον εαυτό του λίγο πιο τσιμπημένο, αλλά σε ένα πολύ ωραίο προστατευμένο πλαίσιο και τον καλωσορίζουμε με πάρα πολύ μεγάλη χαρά στη σκηνή και κοντά μας και χαιρόμαστε πάρα πολύ που θα είναι μαζί", είπε.

Ενώ και ο ίδιος αποκάλυψε ότι το συζήτησε με τα παιδιά του πριν πει το "ναι": "Όταν μου πρότειναν το ρόλο ρώτησα τις κόρες μου. Λέω θα γίνουμε νούμερο; Μου λένε όχι καν΄το".

Τέλος, του ζητήθηκε να σχολιάσει και την ατάκα του Λιάγκα ότι «Είναι κατάντια να παίξει με τη Νάντια Μπουλέ», λέγοντας : «Ε, τώρα αυτά είναι χαζομάρες. Δεν θα σχολιάσω γιατί η Νάντια Μπουλέ είναι υπέροχη. Είναι από τις καλύτερες γυναίκες στην Ελλάδα στο μιούζικαλ. Άντε να υπάρχουν μία δύο. Ο Γιώργος λέει και ό,τι νά’ναι, ό,τι του κάτσει».

Δείτε περισσότερα στο απόσπασμα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή ΕΔΩ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top