«Βόμβα» από τη Σοφία Λεοντίτση του «My Style Rocks»: «Ήξερα ότι θα φύγω από το παιχνίδι»

Πως σχολίασε τον χαρακτηρισμό «πατσαβούρα» από την Ιωάννα Τούνη

Για την αποχώρησή της το βράδυ της Παρασκευής από το «My Style Rocks» μίλησε η Σοφία Λεοντίτση, η οποία πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου «ΕΔΩ».

Η πρώην παίκτρια του reality, αποκάλυψε πως γνώριζε ότι είναι αυτή που θα φύγει από το παιχνίδι:

 

«Εγώ ήξερα ότι θα φύγω από το παιχνίδι. Εκτός του ότι είχα ακούσει backstage χωρίς να ξέρει η παραγωγή κάτι, το οποίο δεν μπορώ να πω τώρα καθώς το παιχνίδι είναι σε εξέλιξη και επειδή σέβομαι τον ΣΚΑΙ και τη δυνατότητα που μου δόθηκε μέσα από το παιχνίδι. Όταν σου βάζουν 1 βαθμό όλη την εβδομάδα σε σύνολα που δεν είναι για ένα… Είμαι μια προσωπικότητα που χάλαγε τη συνταγή μερικών, οπότε έπρεπε να τελειώσει. Εγώ ό,τι λέω το λέω με επιχειρήματα και εκτός των άλλων άκουσα και με τα ίδια μου τα αυτιά κάτι που δεν μπορώ να σου πω τώρα γιατί είναι σε εξέλιξη το παιχνίδι, αλλά όταν τελειώσει και κλείσουν τα φώτα θα μπορέσω να μιλήσω σε μια άλλη βάση».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην απόφασή της να εμφανιστεί με ένα φόρεμα φτιαγμένο από σκουπίδια και τη φωτογραφία του προφίλ στο twitter με την ονομασία «Σούλα Γκλάμορους» που είχε σχολιάσει ποικιλοτρόπως την παίκτρια κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο My style rocks:

 

«Είναι ένα προφίλ που με κατέκρινε πολύ και όχι μόνο εμένα, και κάποια άλλα κορίτσια. Είναι άλλο να ασκούμε κριτική σε κάτι και άλλο να προσβάλουμε, γιατί οι χαρακτηρισμοί που έβαλε κάτω από κάθε φωτογραφία ήταν χυδαίοι και με αυτό που έκανα χθες ήθελα να περάσω ένα κοινωνικό μήνυμα. Χθες έκανα τη Σούλα Γκλάμορους στο Gala. Έκατσα και έφτιαξά ένα φόρεμα από σακούλες σκουπιδιών γιατί ήταν μέσα στο θέμα σαν ρούχο και απλά επειδή ήξερα ότι θα φύγω, θεώρησα ότι είναι η μόνη ευκαιρία να κάνω αυτό. Και είπα σακούλες σκουπιδιών, ποιος μου θυμίζει σκουπίδι; Αυτό το προφίλ. Πόσα παιδιά έχω λάβει από παιδιά 14-16 ετών ότι δέχονται bullying σε μηνύματα από ψεύτικα προφίλ για τη διαφορετικότητα τους, για τα ρούχα που φοράνε. Το κατέκρινε η κριτική επιτροπή, προτιμούσαν να έχω περάσει ένα οικολογικό μήνυμα. Εγώ ήθελα να περάσω ένα κοινωνικό».

Τέλος, σχολίασε και τον χαρακτηρισμό «πατσαβούρα» από την Ιωάννα Τούνη:

 

«Δε θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω διαφορετικά. Δεν μου επέτρεπε η Σοφία να το κάνω. Θεωρώ όμως ότι όταν μια κριτική επιτροπή σέβεται κάποια πράγματα και κάποια κορίτσια, εγώ δεν είδα κανέναν να πάρει θέση και να βάλει ένα όριο σ΄αυτό. Το να πεις τη γνώμη σου είναι λογικό, το να δεχτείς να χαρακτηριστεί έτσι μια κοπέλα που είναι σε αυτό το πρόγραμμα όμως …» 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top