Backstage: Tips για να είμαστε fit στις γιορτές

Κάθε Παρασκευή στις 23:00

Το Backstage είναι η εκπομπή μόδας και lifestyle της Web TV του Star, η οποία απευθύνεται σε όσους θέλουν να μένουν ενήμεροι για τις τελευταίες τάσεις της μόδας παγκοσμίως, αλλά και να μαθαίνουν πρώτοι όλα τα νέα για τους αγαπημένους τους stars.

Η Βίκυ Μανώλη και η Βενέτα Αναγώστου μας ταξιδεύουν, κάθε Παρασκευή στις 23:00, από τις πασαρέλες των fashion week μέχρι τα street style των fashion bloggers και influencers.

 

Μαζί βλέπουμε θέματα για την ομορφιά και το στυλ και προτείνουμε outfit που εντυπωσιάζουν, ενώ οι καλεσμένοι μας από τον καλλιτεχνικό χώρο δίνουν μία glamorous διάθεση στο πλατό της εκπομπής.

Στην εκπομπή της Παρασκευής έχουμε καλεσμένη την Personal Trainer Γεωργία Καραντώνη, η οποία μας δίνει tips για να γίνουμε fit πριν τις γιορτές αλλά και να διατηρηθούμε σε φόρμα κατά τη διάρκεια και μετά από αυτές.

Φυσικά, για ακόμη μία εβδομάδα προτείνουμε τα outfit της σεζόν και σχολιάζουμε όσα φορέθηκαν από τις celebrities του εξωτερικού. Αυτή τη φορά ''περπατάμε''  στο Pink carpet της Victoria's Secret. 

Μία ακόμη ενότητα της εκπομπής ασχολείται με τους πιο stylish λογαριασμούς των social media αλλά και όσα μας έκαναν εντύπωση. Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz δεν ''ακολουθεί'' ο ένας τον άλλον στο instagram;

Πάρτε μία γεύση από το απόσπασμα και δείτε ολόκληρη την εκπομπή στο http://www.star.gr/webtv/shows.php?backstage 

Παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv και για όλα τα νεότερα μείνετε συντονισμένοι στα social media:

Facebook: www.facebook.com/stargrwebtv/
Instagram: www.instagram.com/starwebtv 

Μην χάνετε την ευκαιρία... περπατήστε μαζί μας στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top