Keep Running: H βράβευση του δικού μας Νίκου Αρμένη για την προσφορά του στον Μαραθώνιο

Kάθε Παρασκευή στις 22:00, μόνο στην Web TV του Star

H κορυφαία μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου και ο δημοσιογράφος και μαραθωνοδρόμος Νίκος Αρμένης, σε μία εκπομπή για όσους αγαπούν το τρέξιμο και τους αγώνες δρόμου.

Όλα τα δρομικά νέα της εβδομάδας, συνεντεύξεις πρωταθλητών, αθλούμενων, προπονητών και διατροφολόγων, καθώς και όλες οι ελληνικές συμμετοχές στους διεθνείς μαραθωνίους και στα μεγάλα δρομικά events ανά τον κόσμο, κάθε Παρασκευή στις 22:00, μόνο στην Web TV του Star.

Στην εκπομπή της Παρασκευής έρχεται στο στούντιο η αθλούμενη μαραθωνοδρόμος Ειρήνη Σπανού, η οποία μας εξηγεί το πώς μπήκε στην ζωή της το τρέξιμο και κατά πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά της και η ποιότητα της ζωής της. 

Τηλεφωνικά, φιλοξενούμε τον Κώστα Μποτόπουλο, Αντιπρόεδρο Α.Π.Σ. Μιλτιάδης Μαραθώνος, ο οποίος μας δίνει όλες τις λεπτομέρειες για αυτόν το ιστορικό αγώνα.

Όπως κάθε εβδομάδα, η Μαρία Πολύζου δίνει τις πολύτιμες συμβουλές της, αυτή τη φορά για το τρέξιμο στο κρύο αλλά και για τη διατήρηση της φυσικής μας κατάστασης κατά την περίοδο των γιορτών.

Μαζί βλέπουμε τους κυριότερους διεθνείς μαραθωνίους του προηγούμενου σαββατοκύριακου αλλά και το μήνυμα της εβδομάδας, που μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.

Πάρτε μία γεύση... λίγων χιλιομέτρων από το απόσπασμα και δείτε ολόκληρη την εκπομπή στο http://www.star.gr/webtv/shows.php?keep-running

Παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv και για όλα τα νεότερα μείνετε συντονισμένοι στα social media:

Facebook: www.facebook.com/stargrwebtv/
Instagram: www.instagram.com/starwebtv 

Τρέξτε μαζί μας, γιατί όσο περισσότερο τρέχουμε... τόσο καλύτεροι άνθρωποι γινόμαστε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top