Μαρία Μενούνος: Το συγκλονιστικό βίντεο ένα 24ωρο μετά το χειρουργείο στον εγκέφαλο!

Δείτε τι ανήρτησε η παρουσιάστρια

Η Μαρία Μενούνος πριν από έξι μήνες πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας και κατάφερε να βγει δυνατή. Μετά τη σοβαρή χειρουργική επέμβαση που έκανε, όταν της βρήκαν όγκο στον εγκέφαλο, αναρρώνει και στέλνει μηνύματα αισιοδοξίας.

Η παρουσιάστρια έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της και μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα προσπαθεί τώρα να δώσει κουράγιο σε όσους το χρειάζονται!

Μάλιστα, το απόγευμα της Παρασκευής ανέβασε ένα βίντεο που τη δείχνει 24 ώρες μετά το χειρουργείο και συγκινεί. Όπως μπορείτε να δείτε, η όμορφη Μαρία  δέχεται βοήθεια από μια φίλη της που την ταΐζει και της δίνει νερό.

«Aυτό το βίντεο τραβήχτηκε 24 ώρες μετά την εγχείρηση στον εγκέφαλό μου. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορώ να φάω και να μιλήσω φυσιολογικά τόσο γρήγορα. ήταν δύσκολο να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά...επειδή τα έβλεπα όλα διπλά. Έλαβα τόσα πολλά μηνύματα από ανθρώπους που λένε πως η ιστορία μου τους βοήθησε κι έτσι στην έκτο μήνα μετά το χειρουργείο ήθελα να μοιραστώ αυτό μαζί σας, για να δείτε με τα μάτια σας πώς ήμουν. Ο καθένας είναι διαφορετικός...», έγραψε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top