«Σχέδιο Απόδρασης» με Σταλόνε και Σβαρτζενέγκερ απόψε στο Star!

Καταιγιστική δράση στις 22:20

Μία συναρπαστική ταινία δράσης, το «Σχέδιο Απόδρασης», με τους Σιλβέστερ Σταλόνε και Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, προβάλλει απόψε, στις 22:20, το Star!
 

Ο Ρέι Μπρέσλιν, ο πιο ξακουστός εμπειρογνώμονας σε θέματα ασφάλειας φυλακών παγκοσμίως, πέφτει θύμα πλεκτάνης και παγιδεύεται σε μια φυλακή - κλουβί, υψίστης ασφαλείας, ανάμεσα σε σεσημασμένους βαρυποινίτες και επικίνδυνους εγκληματίες. Εκεί, κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, συναντά τον «άγριο» της φυλακής, Εμιλ Ροτμάγιερ, με τον οποίον θα καταστρώσουν ένα αμίμητα επικό «Σχέδιο Απόδρασης».

Οι δυο βετεράνοι υπεράνθρωποι καταφέρνουν να δημιουργήσουν μια εκρηκτική περιπέτεια, η οποία εκτός από την εγγύηση της αυθεντίας -λόγω της συμμετοχής των δυο πιο σημαντικών ηθοποιών δράσης όλων των εποχών- φέρει και μια εντελώς φρέσκια ματιά πάνω στις ιστορίες απόδρασης…

Ο Μίκαελ Χάφστρομ σκηνοθετεί τους Σιλβέστερ Σταλόνε, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, 50 Σεντ , Τζέιμς Καβίζελ, Έιμι Ράιαν, Σαμ Νιλ και Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο σε μία συναρπαστική περιπέτεια, στα γυρίσματα της οποίας, μάλιστα, ο Σταλόνε τραυμάτισε σοβαρά το δεξί του πόδι και χρειάστηκε 70 ράμματα.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top