Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ο Dustin Hoffman και ο παρουσιαστής John Oliver

Αφορμή οι καταγγελίες σε βάρος του διάσημου ηθοποιού για σεξουαλική παρενόχληση

Μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ  Dustin Hoffman, και ο γνωστός δημοσιογράφος και κωμικός John Oliver, σε πανελ,  με αφορμή την επετειακή προβολή της ταινίας «Ο πρόεδρος, ένα ροζ σκάνδαλο κι ένας πόλεμος» πολιτικής σάτιρας του 1997.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο διάσημος παρουσιαστής και συντονιστής του πάνελ, John Oliver, άρχισε να θέτει κάποια αρκετά «άβολα» ερωτήματα στον βετεράνο ηθοποιό, σχετικά με τις πρόσφατες καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση.

«Έδωσες στη δημοσιότητα μόνο μια γραπτή δήλωση. Αισθάνεσαι ότι αυτό αποτελεί επαρκή απάντηση;», ρώτησε ο Oliver τον 80χρονο ηθοποιό.

«Καταρχάς, τα πράγματα δεν έγιναν όπως είπε εκείνη η γυναίκα», απάντησε ο Hoffman, εξοργίζοντας με αυτήν την ατάκα τον παρουσιαστή.

Οι καταγγελίες, που αφορούσαν την άκρως ανάρμοστη συμπεριφορά το Hoffman απέναντι σε μια 17χρονη κοπέλα στα γυρίσματα της ταινίας «Ο Θάνατος του Εμποράκου» είχαν προκαλέσει σάλο πριν από μερικές εβδομάδες, ωστόσο ο Hoffman δεν είχε δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις σχετικά με όσα του καταλογίζει η καταγγέλλουσα.  

«Αυτό ακριβώς το κομμάτι της απάντησής σου με τσαντίζει. Αντανακλά πλήρως ποιος ήσουν. Δεν έχεις παρουσιάσει κανένα στοιχείο που να διαψεύδει την καταγγελία. Υπήρχε μια περίοδος που φερόσουν στις γυναίκες με ανατριχιαστικό τρόπο. Μου φαίνεται σαν υπεκφυγή να λες "δεν το έκανα εγώ". Καταλαβαίνεις πως  αυτό μπορεί να φανεί σαν αδιαφορία», είπε ο Oliver.

«Δεν ήσουν μπροστά στο περιστατικό», απάντησε ο Hoffman και ο Oliver απάντησε:«Χαίρομαι γι' αυτό».

Όπως είναι φυσικό, ο σύντομος αυτός διάλογος προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στον Dustin Hoffman.

«Με έχεις βάλει στο εδώλιο του κατηγορουμένου και με δικάζεις. Υποτίθεται ότι κάποιος είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου, ωστόσο αυτό δεν ισχύει εδώ», πρόσθεσε ο  Hoffman.

«Κανείς από τους δύο μας δεν απολαμβάνει αυτήν την συζήτηση. Αλλά δεν είμαστε εμείς οι δύο τα θύματα», σχολίασε ο δημοσιογράφος,

Ενώ σε ερώτηση του ηθοποιού προς τον παρουσιαστή αν πιστεύει την καταγγέλουσα πήρε την εξής απάντηση:«Ναι, απόλυτα, γιατί δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να πει ψέματα».

Η  όλη συζήτηση αποτύπωσε το κλίμα που επικρατεί τώρα στις ΗΠΑ, όπου μετά τις αποκαλύψεις της υπόθεσης Weinstain στις αρχές Οκτωβρίου , σε καθημερινή βάση καταγράφονται καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης ή σεξουαλικής κακοποίησης.

Δείτε το βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star…

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top