«Ένα ευρώ, μία ζωή»: Τηλεμαραθώνιος αγάπης της Unicef

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Με στόχο «να μη μείνει κανένα παιδί στην Ελλάδα και στον κόσμο χωρίς την προστασία των εμβολίων» πραγματοποιείται σήμερα Δευτέρα (04/12) από την ΕΡΤ2 ο μεγάλος Τηλεμαραθώνιος αγάπης της Unicef και θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το φετινό μήνυμα είναι «Εμβολιάζουμε - προστατεύουμε». Τελευταία στοιχεία για την οικονομική κατάσταση των οικογενειών με παιδιά στην Ελλάδα, καταδεικνύουν δραματική επιδείνωση των συνθηκών διαβίωσης.

Τα βιώματα της φτώχειας κατά την παιδική ηλικία οδηγούν σε συσσώρευση μειονεκτημάτων, που θα επηρεάσουν αρνητικά τη μελλοντική τους ζωή. Η επιδείνωση της φτώχειας και της αποστέρησης έχει και ως αποτέλεσμα την ελλιπή ιατροφαρμακευτική προστασία και τον ελλιπή έως ανύπαρκτο εμβολιασμό.

Με βασικό στόχο να μη μείνει κανένα παιδί στην Ελλάδα και στον κόσμο χωρίς την προστασία των εμβολίων, διοργανώθηκε και φέτος ο μεγάλος Τηλεμαραθώνιος αγάπης της UNICEF. 

Δείτε τι είπαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Παναγιώτη Στάθη,  η δημοσιογράφος Ρίτσα Μπιζόγλη και ο ηθοποιός  Άκης Σακελλαρίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top