Η μοναδική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση για όσους αγαπούν το τρέξιμο, τον Μαραθώνιο και τους αγώνες δρόμου, κάθε Παρασκευή στις 22:00 στην Web TV του Star Channel. 

Με όλα τα δρομικά νέα της εβδομάδας, με συνεντεύξεις πρωταθλητών, αθλούμενων, προπονητών και διατροφολόγων, καθώς και με όλες τις ελληνικές συμμετοχές στους διεθνείς μαραθωνίους και στα μεγάλα δρομικά events ανά τον κόσμο.

Παρουσιάζουν η κορυφαία Ελληνίδα Μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου και ο Δημοσιογράφος και Μαραθωνοδρόμος Νίκος Αρμένης.

Στην εκπομπή της Παρασκευής, 24/11/2017, καλεσμένος ήταν ο 3ος Πανελληνιονίκης του Αυθεντικού Μαραθωνίου, Παναγιώτης Καραϊσκος. 

Μαζί βλέπουμε τι έγινε στους κυριότερους διεθνείς Μαραθωνίους του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, με ιδιαίτερη αναφορά στον Μαραθώνιο της Βαλένθια. 

Φυσικά, δεν παραλείπουμε να ''τρέξουμε'' τα 490 χλμ του Αυθεντικού Φειδιππίδειου 2017, ενώ περνάμε και μία βόλτα από την Αγγλία και το παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου η βασίλισσα Ελισάβετ τίμησε τον κορυφαίο αθλητή Μο Φάρα με τον τίτλο του Ιππότη.  

Όπως κάθε εβδομάδα, η Μαρία Πολύζου μας δίνει πολύτιμες προπονητικές συμβουλές και παρέα βλέπουμε το μήνυμα της εβδομάδας, το οποίο αυτή τη φορά έρχεται από τον κορυφαίο Κενυάτη Μαραθωνοδρόμο, Γουίλσον Κίπσανγκ. 

Αυτά και ακόμα περισσότερα για τη δρομική επικαιρότητα στο παρακάτω απόσπασμα της εκπομπής και φυσικά στο www.star.gr/webtv, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα επεισόδια ολόκληρα. 

Έλα στην παρέα του Keep Running και τρέξε μαζί μας, γιατί όσο περισσότερο τρέχουμε... τόσο καλύτεροι άνθρωποι γινόμαστε!

Tags: