H Ζήνα Κουτσελίνη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είπε μία αλήθεια, που δεν ήταν ακριβώς έτσι..»

Δείτε το βίντεο

Η Ζήνα Κουτσελίνη ρωτήθηκε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και για την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στις δύο πρώην συνεργάτιδες!

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», ανέφερε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»:

«Δεν υπάρχει περίπτωση να σας πω τι έγινε με την Κωνσταντίνα, το έχω εξηγήσει… Έχω μία ηλικία πια, που έμαθα να μην διαχειρίζομαι τις διαφορές μου δημόσια. Η Κωνσταντίνα νομίζω ότι δεν τη βοήθησε το νεαρό της ηλικίας της και είπε μία αλήθεια που δεν ήταν ακριβώς έτσι, από εκεί και πέρα οι άνθρωποι κάθονται σε ένα τηλεοπτικό τραπέζι και λένε αυτό που νιώθουν. Για να πεις τις αλήθειες πρέπει να κάτσεις σε ένα τετ α τετ και να πιείς έναν καφέ με τον άλλον γιατί δύο άνθρωποι έχουν την αλήθεια και νομίζω ότι εάν καθόμασταν σε ένα τραπέζι δε θα τα έλεγε αυτά, πριν πει αυτά που είπε… Εγώ θα την πάρω τηλέφωνο να λύσω την παρεξήγηση; Εγώ αγάπη μου γλυκιά δεν έχω καμία παρεξήγηση με την Κωνσταντίνα. Αυτή η συνεργασία τελείωσε με τον τρόπο που τελείωσε και δε θα τον πω δημόσια και όλα καλά. Δεν έχω κάτι να λύσω εγώ με την Κωνσταντίνα. Τι πάει να πει οφείλει να με πάρει τηλέφωνο η Κωνσταντίνα; Κανένας δεν οφείλει άμα δεν το νιώθει, εάν εκείνη νιώσει να με πάρει τηλέφωνο, θα με πάρει και εγώ θα το σηκώσω… Μέχρι στιγμής δεν είχα κλήση της για να το σηκώσω αλλά ούτε εκείνη βρήκε από εμένα. Απλώς όταν έστρωσε το μαγαζάκι της, δεν είχε στρώσει άλλα κομμάτια»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top