Τι είπε ο Μακαλιάς στην Μενεγάκη κι εκείνη απάντησε: «Αχ, αχ πόνεσε αυτό»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Μπορεί να είναι χρόνια στο χώρο, αλλά την Πέμπτης συνάντησε για πρώτη φορά τηλεοπτικά την Ελένη Μενεγάκη.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μακαλιά, ο οποίος κάθισε απέναντι από την παρουσιάστρια στην εκπομπή της κι από την αρχή εξέφρασε το παράπονό του.

«Σου έχω ξεφύγει πολύ καιρό και δεν ξέρεις τι έχεις χάσει… μόνο αυτό σου λέω», είπε αρχικά ο ηθοποιός. Και λίγο αργότερα, η "ωραία Ελένη" είπε: «Την γυναίκα του την ξέρω, την ξέρω από μικρό κοριτσάκι. Είμαι 25 χρόνια εδώ πια. Την Αντιγόνη την ξέρω, την έχω δει σαν παιδάκι, σας έφηβη, σαν 20άρα, σαν τραγουδίστρια».

«Έπρεπε να την παντρευτώ δηλαδή για να έρθω εδώ, κατάλαβες; Εσύ πας με κλίκα. Πας με γνωστούς ανθρώπους δηλαδή. Ξέρω τη γυναίκα σου, άντε έλα και εσύ», σχολίασε αστειευόμενος ο Δημήτρης Μακαλιάς. Η ατάκα του όμως «πόνεσε» λιγάκι την Ελένη με την ίδια να λέει:

Ωστόσο, λίγο πριν το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα, ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε: «Έπρεπε να την παντρευτώ δηλαδή για να έρθω εδώ; Εσύ πας με κλίκα, πας με γνωστούς ανθρώπους… Έπρεπε να την παντρευτώ δηλαδή για να έρθω εδώ;», αφήνοντας άναυδη την Μενεγάκη που απάντησε: «αχ, αχ πόνεσε αυτό. Πόνεσα τώρα. Πως μου το πέταξες έτσι άσχημα». ».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top