Nomads: Ο Ζαμπίδης επέστρεψε: «Αν γουστάρετε μένω, αν δεν γουστάρετε, σηκώνομαι και φεύγω!»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Η Μαντώ Γαστεράτου φεύγει, ο Μιχάλης Ζαμπίδης επιστρέφει.

Ακόμα μια ανατροπή υπήρξε στο Nomads, μιας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε, πως αν ο Iron Mike επιστρέψει τελικά, θα πάει στην ομάδα της Φωτιάς κι αν τον δεχτούν οι κόκκινοι, τότε θα πρέπει επιτόπου να πάει ένας άντρας από την ομάδα της Φωτιάς, στην ομάδα των Ωκεανών!

Τελικά, ο πρωταθλητής kick boxing βρέθηκε με τους Ωκεανού κι έτσι οι κόκκινοι δεν έστειλαν παίκτη στους μπλε. ενώ πριν γίνει αυτό είπε στους παίκτες της Φωτιάς ότι μπορεί να πάει στην δίπλα ομάδα αν θέλουν, φέρνοντας ένταση. «Αν γουστάρετε μένω, αν δεν γουστάρετε, σηκώνομαι και φεύγω!»

«Από τις πιο δραματικές στιγμές βγαίνει και το πιο κωμικό. Είναι κωμικό όλο το πράγμα… Έχει να κάνει με όλη την περιρέουσα ενέργεια που υπάρχει εδώ από όλους… Νομίζω ότι δεν χαρήκαμε όλοι με την επιστροφή του Μιχάλη. Δεν μου αρέσει να κρύβω τα συναισθήματά μου», είπε ο Μάνος Πίντζης, ενώ ο Λευτέρης Παρασκευάς πρόσθεσε: «Γενικά θεωρώ ότι από τη στιγμή που έφυγε ο Μιχάλης, ότι είχε αλλάξει γενικά ο τρόπος που κινείται η ομάδα και η ενέργεια γενικά».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top