Τι αλλάζει στο Nomads - Η επιστροφή του Ζαμπίδη και η αποκάλυψη της Γαστεράτου για το γάμο της

Δείτε το βίντεο

Αλλαγές έρχονται στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, Nomads!

Το παιχνίδι περνά στην επόμενη φάση του από την ερχόμενη Κυριακή. Οι ομάδες διαλύονται και τα αγωνίσματα γίνονται ατομικά. Ο κάθε παίκτης, πλέον, θα παίζει αποκλειστικά για το δικό του καλό.

Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξήγησε: «Είναι η τελευταία εβδομάδα που είστε σαν Νομάδες. Αυτή την εβδομάδα «κλειδώνει» όλο αυτό που ξέρετε. Την άλλη Κυριακή θα είναι κάτι άλλο, θα γίνουν διαφορετικά πράγματα. Θα υπάρχει πάλι αγώνας επικράτειας, αλλά θα είναι κάποιος διαφορετικός. Θα είναι ο καθένας για τον εαυτό του, θα παλεύει για τον εαυτό του και θα προσπαθεί να βοηθάει μόνο τον εαυτό του και ίσως αν μπορεί και κάποιον άλλον».

Λίγο μετά το τέλος του αγωνίσματος για την επικράτεια, στο οποίο νικητές αναδείχθηκαν οι Νομάδες της Φωτιάς, η Μαντώ Γαστεράτου αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της.

Διαβάστε επίσης: Αποχώρησε από το Nomads η Μαντώ Γαστεράτου: «Λύγισε» μετά την ιατρική γνωμάτευση

Ο γάμος της Γαστεράτου

Κατά τη διάρκεια που συνομιλούσαν οι παίκτες, τόνισε πως θα τους ξαναδεί όλους και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, έσπευσε να ρωτήσει που θα συναντηθούν. Τότε, κάποιος από τους συμπαίκτες της απάντησε: «Στο γάμο της”! Φυσικά, ο παρουσιαστής ρώτησε πότε θα γίνει ο γάμος, με την παρουσιάστρια να του λέει κάπου μέσα στο 2018», χωρίς να θέλει να αποκαλύψει περισσότερα.

Επιστρέφει ο Ζαμπίδης;

Μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου, προβλήθηκε το trailer του σημερινού. Αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο Μιχάλης Ζαμπίδης, θα επιστρέψει στο παιχνίδι λόγω της αποχώρησης της Μαντώς. Ωστόσο, δεν είναι βέβαιο, καθώς η την τελική απόφαση την έχουν οι Νομάδες της Φωτιάς.

Για να επιστρέψει ο Μιχάλης στο Nomads, θα πρέπει να ενταχθεί στην ομάδα τους και να στείλουν έναν από τους παίκτες στην αντίπαλη ομάδα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top