Ζέτα Μακρυπούλια: Μίλησε για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και το… Ρούκ Ζουκ!

Έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για όλα

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε στο Tv Έθνος και τον Αλέξη Μίχα η Ζέτα Μακρυπούλια!

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια εξηγεί, με ποια κριτήρια αποδέχεται πλέον επαγγελματική πρόταση και αποκαλύπτει πώς αντιδρά στην παραβίαση της προσωπικής της ζωής.

Το “Ρουκ Ζουκ” επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες με μεγάλη επιτυχία. Τι πιστεύεις πως είναι αυτό που στην ουσία χάρισε στο τηλεπαιχνίδι μια “δεύτερη καριέρα”;

«Δεν συμβαίνει με πολλά τηλεοπτικά προϊόντα που έχουν προβληθεί ξανά στην ελληνική τηλεόραση... Το “Ρουκ Ζουκ” είναι ένα ευχάριστο κι εύκολο παιχνίδι, με πολύ γέλιο, στο οποίο μπορεί να συμμετέχει και ο τηλεθεατής από το σπίτι. Το παρακολουθούσα όταν ήμουν μικρή, μου άρεσε και με διασκεδάζει πολύ. Νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι που δεν προβληματίζει τον τηλεθεατή, έχει ενδιαφέρον, τον κάνει να ξεχαστεί για λίγο από την καθημερινότητά του κι όλα αυτά σε συνδυασμό με το κέφι, που το κάνουμε όλοι εμείς, νομίζω πως χάρισε αυτή τη “δεύτερη καριέρα” που λες».

Αυτή η αποχή πώς λειτούργησε προσωπικά για τη Ζέτα Μακρυπούλια;

«Μεγαλώνοντας δεν έχω πια την ανάγκη να βρίσκομαι μπροστά στο γυαλί για να νιώθω ασφαλής, να έχω απαραιτήτως δηλαδή, κάθε χρόνο, μια παρουσία στην τηλεόραση. Είχα ελεύθερο χρόνο, ασχολήθηκα με το σπίτι μου, τους φίλους μου κι επικεντρώθηκα στο θέατρο, οπότε δεν επρόκειτο για μια πλήρη αποχή».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ερωτήθηκε για τα ανυπόστατα δημοσιεύματα που κατά καιρούς αναφέρονται στη σχέση σας, απάντησε πως στην αρχή του ήταν τρομερά δύσκολο να το αποδεχθεί, αλλά αναφέρθηκε στην πάγια απόφασή σας να μην απαντάτε σε οτιδήποτε γράφεται. Έχουν περάσει πια οκτώ χρόνια σχέσης. Πλέον αν δεις να γράφεται ή λέγεται κάτι κακόβουλο, σε επηρεάζει και πώς αντιδράς;

«Το έχουμε ξεπεράσει αυτό, αλλά δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου κάτι που να με θίξει τόσο πολύ ώστε να σκεφτώ πώς θ' αντιδράσω... Αν συμβεί θα το δείτε».

Είστε και οι δύο πρόσωπα που κινούνται στον καλλιτεχνικό χώρο. Όταν πρέπει να ληφθούν σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις συμβουλεύεστε ο ένας τον άλλον;

«Φυσικά και το κάνουμε. Και σε λιγότερο σοβαρά ή σημαντικά θέματα, ακούει ο ένας τη γνώμη του άλλου.»

Φθείρει τη σχέση ενός ζευγαριού η συζήτηση για επαγγελματικά ζητήματα στο σπίτι;

«Τα επαγγελματικά θέματα είναι κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητας όλων των ανθρώπων και των ζευγαριών. Πώς μπορούν να μείνουν έξω από τη συζήτηση. Αλλά γιατί εξαιτίας αυτού να φθαρεί μία σχέση;»

Είσαι ένας άνθρωπος που έχει σταθερές σχέσεις και φιλίες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είσαι ανοιχτή σε νέες φιλίες; Ή πια είναι δύσκολο ένα νέο πρόσωπο να κερδίσει την πραγματική αγάπη και εμπιστοσύνη της Ζέτας Μακρυπούλια;

«Πάντα ήμουν ανοιχτή σε νέους ανθρώπους. Εξάλλου έτσι όλοι κάποτε μπήκαν στη ζωή μου. Απλώς οι έννοιες της αγάπης και της εμπιστοσύνης κερδίζονται για μένα με τον χρόνο.»

Το χόμπι με το πλέξιμο το συνεχίζεις ή έχεις βρει κάποια άλλη ασχολία στον ελεύθερο χρόνο σου;

«Αν και δεν έχω πια ελεύθερο χρόνο, για να πλέκω όπως παλιά, τις τελευταίες δύο εβδομάδες σε μια προσπάθεια να μειώσω το κάπνισμα ξεκίνησαν πάλι το πλέξιμο.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top