Ζευγάρι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά όμως κρατάνε χαμηλούς τόνους

Βασάλος και Βαλαβάνη είναι μαζί

Ζευγάρι είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife.

Οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά από τότε που συμμετείχαν στο Survivor και όταν τελείωσε το παιχνίδι συνέχισαν να έχουν επαφή.

Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ μάλιστα είχε κάνει έκπληξη στον Κωνσταντίνο την ημέρα των γενεθλίων του πηγαίνοντάς του στο πλατό της εκπομπής «ΕΔΩ» μία τούρτα.

Τότε εκείνος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

Ευρυδίκη και Κωνσταντίνος ωστόσο τηρούν σιγήν ιχθύος για τη σχέση τους.

«Αν είναι να ανακοινώσουμε κάτι επίσημα και κάτι διαφορετικό, θα το κάνουμε οι ίδιοι», είπε ο πρώην μαχητής του Survivor, ενώ άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της αθλητικογράφου αποκάλυψε.

«Έκαναν παρέα και μέσα στο παιχνίδι. Η Ευρυδίκη, σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της, ένιωθε τον Κωνσταντίνο περισσότερο κοντά της. Μετά το Survivor η Ευρυδίκη κράτησε επαφή και με άλλα άτομα από το ριάλιτι επιβίωσης, με τον Κωνσταντίνο ωστόσο είναι πιο κοντά, καθώς τους ενώνει η αγάπη τους για τον αθλητισμό».

Εκείνο που πυροδότησε τις φήμες πως οι δυο τους είναι ζευγάρι ήταν η κοινή εμφάνιση του έκαναν στην αθλητική εκδήλωση «Santorini Experience»

«Ήταν ένα υπέροχο τριήμερο. Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος νρέθηκαν εκεί για το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός που έχει καθιερωθεί εδώ και τρία χρόνια. Κατάφεραν να συνδυάσουν ιδανικά την εμφάνισή τους στο event με ένα μαγευτικό τριήμερο στη ρομαντική Σαντορίνη. Απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου. Έχουν κοινά ενδιαφέροντα και αυτό τους ενώνει ακόμα περισσότερο», ανέφερε άνθρωπος από το φιλικό τους περιβάλλον.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top