​Το όνομά του είναι Jeddie Little και μέχρι πριν λίγο καιρό κανείς εκτός από τους φίλους , τους συναδέλφους και τους συγγενείς του κανείς άλλος δεν γνώριζε την ύπαρξή του. Σήμερα είναι γνωστός στα media ως “Τhe ridicously photogenic guy ”


Aς πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στις 31 Μαρτίου και ενώ συμμετείχ�� στον μαραθώνιο στο Τσάρλεστον ο Jeddie φωτογραφήθηκε από κάποιον τυχαία που εντυπωσιασμένος από το εκθαμβωτικό του χαμόγελο αποφάσισε να ανεβάσει στο Flirck τη φωτογραφία .


Από τότε η φωτογραφία προβλήθηκε σχεδόν 1 ½ εκατομμύριο φορές , του ζητήθηκε να εμφανιστεί σε αμερικανικό δίκτυο να μιλήσει για την εμπειρία του ενώ έγινε και σελίδα στο Facebook αφιερωμένη σε αυτόν με 12.000 Like.

Οι φωτογραφίες του εντυπωσίασαν γυναίκες και άντρες απ’ όλο τον κόσμο και τα σχόλια έρχονται από παντού.
Ο πατέρας του όμως μίλησε σε βρετανική εφημερίδα και γκρέμισε τα όνειρα πολλών αποκαλύπτοντας ότι ο γιος του έχει σχέση εδώ και 5 χρόνια με μια κοπέλ��. Έχουν μετακομίσει στην Νέα Υόρκη όπου σπουδάζουν και δουλεύουν ως σερβιτόροι.


Απ’ότι φαίνεται και ο ίδιος έχει επίγνωση της κατάστασης γιατί στην προσωπική του σελίδα στο Facebook έγραψε: «Τα μάθατε; Έγινα και επίσημα διάσημος»