Κ. Βασάλος «Στη Φωλιά των Κου Κου»: Η απάντηση σε εκείνους που τον είπαν γλάστρα και τα βέλη για τα νέα reality επιβίωσης

Η αναφορά του στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η κάμερα της εκπομπής του Star, «Στη Φωλιά των Κου Κου» συνάντησε τον Κωνσταντίνο Βασάλος. Ο πρώην παίκτης της ομάδας των «Μαχητών» του Survivor μίλησε για όλους και για όλα.

Αρχικά αναφέρθηκε σε εκείνους που τον χαρακτήρισαν γλάστρα στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου, τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκένον και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη αλλά και για το πώς είδε τα νέα reality επιβίωσης.

 «Ο δικός μου ο ρόλος στην εκπομπή είναι του άσχετου τηλεθεατή, που λέει την άποψή του ως τηλεθεατής. Δεν έχω λυθεί τελείως, δεν είμαι ακόμη ο εαυτός μου, δεν θα μου έβαζα και πολύ καλή βαθμολογία, θα έβαζα ένα 5! Και ο κορυφαίος παρουσιαστής στον κόσμο έχει αρνητικά σχόλια. όχι ότι με θεωρώ παρουσιαστή… Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή με ρίξανε ψυχολογικά. Είσαι γλάστρα και μαϊντανός, σε πήραν για να κάνεις τον ωραίο και λοιπά… Κρίνεσαι για την εμφάνιση και την προσωπικότητά σου! Και αύριο να μου έλεγες, θα έφευγα ξανά για Survivor!», δήλωσε για τον ρόλο του στην εκπομπή της Ντορέττας.

Σε ότι αφορά την Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε: «Mε την Ευρυδίκη, συχνά μου κάνουν αυτή την ερώτηση! Είμαστε φίλοι! Τυχαίνει να πηγαίνουμε σε πολλά events παρέα! Δεν είμαστε ζευγάρι, αν προκύψει κάτι ερωτικό, δεν θα το κρύψουμε! Είμαι ελεύθερος, προσεγγίζω περισσότερο τις μικρότερες ηλικίες».

Κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Βασάλος άσκησε σκληρή κριτική στα νέα reality επιβίωσης.

«Είδα τα άλλα reality επιβίωσης. Το Survival μου φαίνεται λίγο προχειροδουλειά, και το Nomads δεν το θεωρώ τόσο ακραίο και hardcore όσο το δικό μας. Προτιμώ Τανιμανίδη από Αρναούτογλου, επειδή είναι νεότερος, και στο σπικάζ των αγώνων σου κράταγε πολύ το ενδιαφέρον!» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top