Άγρια επίθεση στον Μαυρίδη- Τον κατηγορούν ότι λέει ψέματα

Άναψαν τα αίματα στο Νomads

Με επίκεντρο τον Γιώργο Μαυρίδη και αντιπάλους… όλους τους συμπαίκτες του, η ένταση δεν λείπει ποτέ από το στρατόπεδο των διάσημων στο Nomads. Οι εντάσεις είναι καθημερινές, ενώ δεν πρέπει να υπάρχει παίκτης της Φωτιάς που να μην έχει τσακωθεί με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Τι και αν έχουν περάσει ήδη τόσες εβδομάδες από την αρχή του Nomads; Το μοτίβο παραμένει το ίδιο στην ομάδα της Φωτιάς που παρά και τα νέα άτομα που προσέθεσε στο δυναμικό της δεν καταλάγιασαν τα πάθη. Ο Γιώργος Μαυρίδης βρίσκεται εκ νέου στο επίκεντρο της κριτικής των συμπαικτών του. Στο συμβούλιο, πριν την μονομαχία για την αποχώρηση, είχαμε μια πολύ μεγάλη διένεξη, όπου οι Κολέτσα, Ζώη, Γαστεράτου τα έβαλαν με τον Μαυρίδη.

Όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία της αποχώρησης και η ομάδα της Φωτιάς επέστρεψε στη βίλα, υπήρξε η συνέχεια της διένεξης. Τα λεγόμενα του Γιώργου Μαυρίδη δε θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα από κανέναν.

Με «ομαδικά πυρά» οι παίκτες της Φωτιάς κατηγόρησαν τον Γιώργο Μαυρίδη πως είπε ψέματα για τη Μαντώ Γαστεράτου. Ακόμη πάντως είναι άγνωστο αν θα βάλει τα κλάματα ξανά μπροστά στις κάμερες ο tattoo artist…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top