Η Σκορδά πήρε θέση στην κόντρα Λιάγκα-Αρναούτογλου: «Εμένα δεν μου άρεσε. Δεν θέλω να πάρω το μέρος του...»

Η παρουσιάστρια διάλεξε στρατόπεδο

Την περασμένη Τετάρτη, στην έναρξη της εκπομπής «Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα», ο παρουσιαστής επιτέθηκε με χιούμορ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Χθες το απόγευμα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στις Φιλιππίνες για το Nomads, έδωσε την δική του απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα μέσα από την εκπομπή του Λάμπρου Κωνσταντάρα, «Ο Λαμπρούκος μπαλαντέρ».

Διαβάστε επίσης: Φούντωσε η κόντρα Αρναούτογλου – Λιάγκα! Γρηγόρης: «Άρχισε πάλι τις μπούρδες για να κάνει νούμερα;»

Η "κόντρα" των δύο παρουσιαστών σχολιάστηκε σήμερα στην εκπομπή "Το Πρωινό" με την Φαίη Σκορδά να τοποθετείται επί του θέματος παίρνοντας ανοιχτά θέση.

«Εμένα δεν μου άρεσε αυτό πάντως! Δεν θέλω να πάρω το μέρος του Γρηγόρη, αλλά δεν μου άρεσε που ξεκίνησε με αυτό! Θα μπορούσε να το βάλει πιο μετά!Εγώ θα προτιμούσα, και θα έλεγα θες να το κάνεις, κάνε το, αλλά βάλε το πιο μετά, μην ξεκινάς την πρεμιέρα έτσι, αλλά καθένας κάνει ό,τι θέλει, και κρίνεται για αυτό! Εγώ θα ξεκινούσα με τον αυτοσαρκασμό, και μετά θα έλεγα για τον Γρηγόρη!

Διαβάστε επίσης: «Στη φωλιά των Κου Κου»: Κρατάει χρόνια η κόντρα Αρναούτογλου - Λιάγκα

Αλλά για να είμαστε αντικειμενικοί, σας δίνω τηλεοπτικό ρεπορτάζ, και στο Mega ο Μπούτος είχε προτείνει βραδινό, και όταν ήρθαμε στον Ant1, επειδή ήμουν μπροστά, είχαν ζητήσει στον Γιώργο να κάνει βραδινό και δεν ήθελε! Και από τον Αlpha του το είχανε ζητήσει, από πάρα πολλά κανάλια! και είχε πει και στην εκπομπή ο Γιώργος ότι κάνει πολύ καλές συνεντεύξεις ο Γρηγόρης! Ο Γρηγόρης είναι ευαίσθητος, από κάποιους ανθρώπους θέλει τον καλό τον λόγο!» είπε η Φαίη Σκορδά.

 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top