«Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»: Οι μικρές μπαλαρίνες που έφεραν σε δύσκολη θέση τους κριτές

Πέρασαν ή όχι στην επόμενη φάση;

Μια εξαιρετική- για την ηλικία τους- εμφάνιση έκαναν οι δύο μικρές μπαλαρίνες από την Κύπρο, Αντζελίνα και η Μυρτώ, «μαγεύοντας» κοινό και κριτές από το ''Ελλάδα Έχεις Ταλέντο''.

Πρόκειται για δύο πολύ όμορφα και γλυκά κορίτσια, την 11χρονη Αντζελίνα και τη 10χρονη Μυρτώ, οι οποίες είναι ξαδέρφες και φίλες συνάμα καθώς οι μητέρες τους είναι αδερφές και έχουν σχολή χορού. Οι δυο τους μάλιστα χορεύουν από την ηλικία των 2 ετών!

Και οι δύο κατάφεραν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή (Σάκης Τανιμανίδης, Μαρία Μπακοδήμου, Γιώργος Καπουτζίδης) αλλά και το κοινό το οποίο τις καταχειροκρότησε. Ωστόσο, λόγω της ηλικίας τους, λόγω του ότι δεν ήταν πλήρως συγχρονισμένες και λόγω του μετέπειτα ανταγωνισμού, δεν έδωσαν όλοι οι κριτές το «πράσινο φως».

Θετικά ψήφισαν οι Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ η Μαρία Μπακοδήμου- αν και εντυπωσιάστηκε- έκρινε πως λόγω των παραπάνω αιτιών καλό είναι να μη συνεχίσουν στην επόμενη φάση. Πάντως, μαζί της συμφώνησαν και οι άλλοι δύο κριτές αν και τις πέρασαν στην επόμενη φάση.

Πάρτερ μία γεύση από το παραπάνω βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top