Nomads: Η πρόταση γάμου στην Ευαγγελία Πλατανιώτη και η αντίδρασή της!

Είπε το πολυπόθητο ναι;

Ιδιαίτερο ήταν το αποψινό (27/10) επεισόδιο του Nomads! Μπορεί η Ευαγγελία Πλατανιώτη  να αγωνιούσε για την παραμονή της στο παιχνίδι, αλλά αυτό που έζησε την έκανε να νιώσει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξάφνιασε ευχάριστα την παίκτρια των Νομάδων του Ωκεανού  όταν της έδωσε μια κάρτα που έστειλε ο αγαπημένος της.

Η κάρτα έγραφε απέξω  «Σ’ αγαπώ όχι μόνο για αυτό που είσαι αλλά και για αυτό που είμαι εγώ όταν είμαι μαζί σου».

Διαβάστε επίσης: 5 προτάσεις γάμου που έγιναν δημόσια και έχουν γράψει ιστορία πριν το Nomads

Τα λόγια που έγραφε μέσα ήταν άκρως συγκινητικά, με τον σύντροφό της Άγγελο, να της κάνει πρόταση γάμου! «Μέσα από τα σημάδια του παρόντος θα μπορούσα να μαντέψω το μέλλον. Είμαι σίγουρος πως όταν ανοίξεις αυτό το κουτάκι θα με πεις τρελό. Σε αυτή την τρέλα όμως κρύβεται το μυστικό του έρωτα και της αγάπης μας και με αυτή θα σου ζητήσω αν θέλεις να μοιραστείς την υπόλοιπη ζωή σου μαζί μου. Την ημερομηνία θα την ορίσουμε παρέα. Σ’ αγαπώ πολύ», έγραφε η κάρτα.

Ο Γρηγόρης της έδωσε μαζί ένα κουτί με το μονόπετρο.  Αρχικά, η Ευαγγελία είπε: «Είμαι πολύ μικρή…»,  ενώ λίγο αργότερα η πρωταθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης είπε ανοιχτά το «Ναι» στον αγαπημένο της!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top