Το παραδέχθηκε η Δούκισσα Νομικού: «Ναι, είμαι έγκυος!»

Το κείμενο που ανέβασε στο προσωπικό της blog

Παραδέχθηκε η Δούκισσα Νομικού ότι είναι έγκυος

Να επιβεβαιώσει ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη αποφάσισε η Δούκισσα Νομικού. Κι αυτό ανήμερα της ονομαστικής εορτής του αγαπημένου της! 

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η Δούκισσα Νομικού

Η παρουσιάστρια, η οποία παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της τον περασμένο Ιούνιο, παραδέχθηκε ότι θα γίνει μανούλα, γράφοντας το παρακάτω κείμενο με τον τίτλο «Ναι, είμαι έγκυος!» στο προσωπικό της blog.

Διαβάστε το κείμενό της

«Με ξέρεις πια. Ξέρεις πως δεν τα πάω καλά με τις δημόσιες, προσωπικές εξομολογήσεις. Έχεις καταλάβει πως κάποια πράγματα τα κρατάω πρώτα για εμένα. Για να τα ζήσω, να τα απολαύσω ή να τα προστατέψω, μέχρι να νιώσω σίγουρη και έτοιμη να τα μοιραστώ. Εσύ βέβαια, με έναν μαγικό τρόπο, πάντα τα ξέρεις όλα. Και απλά με περιμένεις, κλείνοντάς μου συνωμοτικά το μάτι.

Σήμερα, λοιπόν, ήρθε η στιγμή να σου κλείσω εγώ το μάτι. Στη γιορτή του άντρα μου, του άντρα που ερωτεύομαι και παθιάζομαι μαζί του και θαυμάζω κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. «Μα υπάρχει πιο πολύ;», αναρωτιέμαι. Κι όμως, υπάρχει.

Ναι, πολύς έρωτας. Βλέπεις, την πρώτη φορά που τον κοίταξα και μου χαμογέλασε, φτερούγισε η καρδιά μου. Κατάλαβα πως αυτός είναι ο άντρας της ζωής μου. Μηδένισα το κοντέρ. Η ζωή μου άρχισε ξανά από την αρχή. Τώρα, κάθε φορά που μου χαμογελάει φτερουγίζουν δύο καρδιές μέσα μου... Η δική μου και του μωρού μας.

Ναι, η οικογένειά μας θα μεγαλώσει. Και ανυπομονούμε πολύ γι' αυτό!

Χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο άνθρωπο που έχω γνωρίσει. Σε εσένα που μου έχεις χαρίσει το πολυτιμότερο δώρο! Σε λατρεύω!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top