Λιάγκας-Σπυροπούλου: Η τηλεοπτική τους συνάντηση - Έλυσαν τις διαφορές τους on air!

Δείτε το βίντεο

Μια τηλεοπτική συνάντηση – έκπληξη έγινε το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή «Late night» του ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Λιάγκας κάλεσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και εκείνη δέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Μπορεί στο παρελθόν η παρουσιάστρια να είχε στείλει αγωγή σε εκείνον και τη Σάσα Σταμάτη για κάποια σχόλια που έκαναν στο Πρωινό για εκείνη, αλλά όπως είπε η ίδια το έκανε για να σταματήσουν όλα όσα λεγόντουσαν για εκείνη, αφού όπως είπε την εκπομπή του την έβλεπε η μισή αλήθεια.

«Έχει γίνει κάτι ανάμεσά μας, ήταν λάθος μου αυτό που είπα και ζητώ συγγνώμη. Ήταν λάθος μου, το έκρινε η δικαιοσύνη, καταδικάστηκα… Το αποσύρω λοιπόν, εγώ απολογούμαι… Έλεγα κι εγώ όπως όλοι τότε, αυτά που γνωρίζεις, που σε πείραζαν και δικαίως σε πείραζαν γιατί η προσωπική ζωή του καθενός είναι προσωπική και κανείς δεν πρέπει να μιλάει γι’ αυτήν. Γιατί επέλεξες εμένα και δεν επέλεξες έναν άλλον;», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ήταν κάτι που με πείραξε. Ήμουν κι εγώ λίγο υπερβολική γιατί ήταν μια περίοδος που είχαν πέσει όλοι πάνω μου, οπότε την πλήρωσε αυτός που έλεγε τα περισσότερα. Ήταν κάτι που δεν το έκανα για οικονομικούς λόγους, ούτως ή άλλως χρήματα δεν σου έχω πάρει και δεν θα σου πάρω. Απλά έβαλες λίγο μυαλό. Μου ήσουν πάντα συμπαθής, σας παρακολουθούσα πολύ με την Φαίη στο Πρωινό και με ενοχλούσε ακόμα περισσότερο που τα λέγατε εσείς», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ετοιμάζεται να κάνει την πρακτική της σε σχολείο-Οι απορίες του Λιάγκα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να ολοκληρώσει τις σπουδές της  και να πάρει το πτυχίο της.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κάνει πρακτική σε σχολείο. Η παρουσιάστρια μίλησε γι’ αυτό στον Γιώργο Λιάγκα και φυσικά εκείνος είχε της απορίες τους.

Ωστόσο, εκείνη είπε πως δεν ξέρει αν σκέφτεται τον εαυτό της εκεί στο μέλλον γιατί της αρέσει η τηλεόραση.

Η πικρία της Σπυροπούλου για την απομάκρυνση της Κουτσελίνη από την εκπομπή της

Έχουν γραφτεί και έχουν ακουστεί πολλά για την Κωνσταντίνα. Ένα από αυτά είναι ότι στο παρελθόν είχε ζητήσει την απομάκρυνση συνεργατών της από την εκπομπή.

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να την ρωτήσει γι’ αυτό και εκείνη απάντησε με ειλικρίνεια. Τόνισε, ότι ποτέ δεν είχε ζητήσει κάτι τέτοιο, αλλά μπορεί να το είχε κάνει η διοίκηση του σταθμού στα πλαίσια των εσωτερικών αλλαγών.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τόνισε ότι η μοναδική απομάκρυνση ήταν της Ζήνας Κουτσελίνη, η οποία δεν ήταν επιλογή της. «Μου την πήρανε, με ξεγύμνωσαν. Αυτό έγινε λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής. Μαζί το στήναμε όλο αυτό» είπε φανερά στεναχωρημένη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top