Η εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου" στο λαμπερό πάρτι της νέας σειράς του Star «Ο άντρας των ονείρων μου»

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές on camera/ Βίντεο

Στο λαμπερό πάρτι της καθημερινής σειράς «Ο άντρας των ονείρων μου» που προβάλλεται στις 17:45 από το Star βρέθηκε η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Οι πρωταγωνιστές μίλησαν on camera για το ρόλο τους και όχι μόνο.

Λίγα λόγια για την σειρά:

Πρόκειται για διασκευή της νοτιοκορεατικής σειράς με το σενάριο της ελληνικής εκδοχής να υπογράφουν ο Αποστόλης Τσαουσόγλου και η Εμμανουέλα Αλεξίου και τη σκηνοθεσία να έχουν αναλάβει η Ρέινα Εσκενάζυ ο Κώστας Κιμούλης.

Η Αθηνά μια ανεξάρτητη και επαγγελματικά επιτυχημένη γυναίκα, ερωτεύεται τον Τζακ ο οποίος είναι υιοθετημένος, με τους θετούς γονείς του να ζουν στη Μεγάλη Βρετανία. Το ζευγάρι παντρεύεται και ζει μια ειδυλλιακή ζωή με πλήρη απουσία των πεθερικών, όμως όλα αλλάζουν όταν στη γειτονιά τους μετακομίζει η φασαριόζικη οικογένεια Καρασαββίδη, η οποία αποτελείται από τη γιαγιά Ιωάννα, τα τρία παιδιά της και τα εγγόνια της.

Οι Καρασαββίδηδες έχουν ένα μεγάλο καημό: Πριν από είκοσι έξι χρόνια, όταν γεννήθηκε η Μίκα, το τρίτο παιδί του Πανικού και της Αγγελικής, εξαφανίστηκε ο τετράχρονος γιος τους, Γιάννης, τον οποίο δεν βρήκαν ποτέ. Εκείνος ο χαμένος γιος μεγάλωσε σε μια άλλη οικογένεια και είναι ο Τζακ, σύζυγος πλέον της Αθηνάς!

Όταν οι δύο πλευρές θα ανακαλύψουν την αλήθεια, ο εξαφανισμένος γιος δα επανασυνδεθεί με την οικογένεια Καρασαββίδη, η οποία θα εισβάλει για τα καλά στη ζωή του φρεσκοπαντρεμένου ζευγαριού!

Κάντε κλικ εδώ και δείτε ολόκληρη την εκπομπή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top