"To Sex and the City με σταμάτησε από το να κάνω παιδιά": Ποια πρωταγωνίστρια έκανε αυτή τη δήλωση;

Ο λόγος για την Kim Cattrall

Το όνομά της ήρθε πριν από μερικές εβδομάδες ξανά στο προσκήνιο, μιας και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ήταν η “Samantha” του «Sex and the City» η αιτία που δε γυρίζεται τρίτη ταινία της πολύ επιτυχημένης σειράς της μικρής οθόνης.

Ωστόσο, το μυστήριο λύθηκε, αποδείχθηκε ότι δεν έφταιγε η Kim Cattrall και τώρα σε τελευταία της συνέντευξη προχώρησε σε άλλες αποκαλύψεις που αφορούσαν στο ρόλο της αυτό!

«Ήμουν στα πρώτα χρόνια των 40 μου και μόλις είχα ξεκινήσει να γυρίζω την ταινία. Οι πιθανότητες να αποκτήσω παιδί ήταν αρκετές. Ωστόσο σκέφτηκα “wow δουλεύω 19 ώρες τη μέρα με τη σειρά. Το Σάββατο επιστρέφω ξημερώματα και την Δευτέρα ξεκινάω από τις 4:45 το ξημέρωμα”. Πώς θα μπορούσα να συνεχίσω να προσπαθώ;», εξομολογήθηκε η Cattrall, τονίζοντας ότι τα πολύωρα και απαιτητικά γυρίσματα της στέρησαν τη δημιουργία οικογένειας.

Εκτός αυτού η 61χρονη αναφέρθηκε στην εκπομπή του Piers Morgan, «Life Stories» και στην πολύκροτη σχέση με τις συμπρωταγωνίστριές της, εξηγώντας πως δεν είχε ουδέποτε φιλικές σχέσεις με καμία, από τις άλλες ηθοποιούς.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top