Μπαλατσινού: «Mπορούμε να ερωτευόμαστε και να ζούμε τη ζωή μας όπως εμείς την ορίζουμε»

Ποιοι είναι οι στόχοι της

Η Μπαλατσινού μιλάει για τον Κικίλια

Μία πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία μίλησε στο «Πρώτο Θέμα» και την Αφροδίτη Γραμμέλη για τους στόχους της.

«Έχω μπει σε χειμερινή διάθεση και πρόγραμμα. Στόχος μου είναι να διαχειρίζομαι τον χρόνο καλύτερα και να πετυχαίνω τους στόχους που βάζω. Ηρεμία και καθαρή σκέψη επιδιώκω να έχω».

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε και το πώς αντιδρά τον τελευταίο καιρό που η σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού από τα ΜΜΕ.

«Κάποιος μου είχε πει -και συμφωνώ- ότι “τα λίγα λόγια είναι ζάχαρη και τα καθόλου μέλι” Θεωρώ πως αν οι άνθρωποι ασχολούνταν λιγότερο με τις ζωές των άλλων και περισσότερο με τη δική τους θα ήταν και πιο ευτυχισμένοι» είπε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπαλατσινού και πρόσθεσε:

«Είναι αστείο να συζητάμε εν έτει 2017 αν μια γυναίκα μπορεί να είναι ή να νιώθει ελεύθερη. Από τη στιγμή που είμαστε ενήλικες, σεβόμαστε τον εαυτό μας και δεν προσβάλλουμε κανέναν, μπορούμε να επιλέγουμε να ερωτευόμαστε και να ζούμε τη ζωή μας όπως εμείς ορίζουμε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top