False alarm η εγκυμοσύνη της Ελεονώρας Μελέτη;

Η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram και... μπερδεύει

Μήπως δεν είναι έγκυος η Μελέτη;

Σε λίγο καιρό θα γίνει κυρία Μαροσούλη, μιας και η Ελεονώρα Μελέτη είπε το ναι στην πρόταση γάμου που δέχτηκε ανήμερα των γενεθλίων της από τον αγαπημένος της.

Και τότε, μαζί με αυτά τα ευχάριστα, κυκλοφόρησαν και οι φήμες ότι διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει.

Μέσα από τα social media, έχει κάνει διάφορες αναρτήσεις που κάνουν πολλούς να μιλάνε για έμμεση επιβεβαιώση του ότι θα γίνει μαμά, αλλά η φωτογραφία που πόσταρε την Τρίτη, προβλημάτισε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Κι αυτό γιατί η παρουσιάστρια αν βρισκόταν πραγματικά σε ενδιαφέρουσα ίσως και να μην επιτρεπόταν να κάνει γυμναστική πάνω σε δύο πανιά!

Ο καιρός θα δέιξει αν τελικά θα μεγαλώσει η οικογένειά της ή όχι...

 

 

 

Άσκηση: Χόμπι, δράση, ευεξία , χαρά, υγεία. Ένα πολύτιμο όπλο κατά του αυξημένου βάρους. Κάθε άνθρωπος με περισσότερο λίπος, δεν είναι απαραίτητα “τεμπέλης”, “αδιάφορος”, “φαγητολάγνος”… Μπορεί να είναι απλά ένας συνάνθρωπος μας που χρειάζεται βοήθεια, έμπνευση, συμπαράσταση και θάρρος. Αν γνωρίζεις κάποιον που παλεύει με το βάρος του, ή αν είσαι από εκείνους που έχουν προσπαθήσει αλλά δεν τα έχουν καταφέρει, μπες στο site www.mychoicemylife.gr ή στο Facebook@mychoicemylifegreece και ενημερώσου! Δράσε! Εμπνεύσου και βοήθα πρώτα εσύ τον εαυτό σου. #loveyourselffirst #mandala @larikate

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top