Η Ελένη Μενεγάκη… ρεπόρτερ! Ποιον συνάντησε εκτός πλατό και γιατί

Άφησε το στούντιο και βγήκε για συνεντεύξεις με πρόσωπα εκτός showbiz

H Ελένη φέτος είναι αποφασισμένη να κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα, προκειμένου να πετύχει αυτή την περιβόητη ανανέωσή της… μπας και ανανεωθεί και η σχέση της με τους τηλεθεατές.

Διαβάστε επίσης:Σάρωσε η Ελένη στην πρεμιέρα της, αλλά τα νούμερα "έπεσαν" μόλις τη δεύτερη μέρα - Γκρινιάζουν οι τηλεθεατές στη Μενεγάκη για τις "αλλαγές"

Έτσι, στην εκπομπή της Πέμπτης, την είδαμε σε ρόλο ρεπόρτερ. Ναι, ναι, καλά διαβάσατε. Η αγαπημένη βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης άφησε τον θρόνο της και βγήκε στο δρόμο, για την ακρίβεια… στο πάρκο! Bέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που βγήκε εκτός πλατό, ωστόσο όλα τα περασμένα χρόνια το έκανε από σπάνια, έως καθόλου.

Εκεί συνάντησε τον 18χρονο Δημήτρη Βόσσο, γιατί αυτός ο πιτσιρικάς πράγματι είναι πολύ ωραίος τύπος και ξέρει να παίζει καλή μπαλίτσα.  Είναι τερματοφύλακας στην Κυλλήνη και στις πανελλαδικές σάρωσε, καθώς κατάφερε να μπει πρώτος στην Νομική (σε επίπεδο νομού και συγκεκριμένα στην Ηλεία και 4ος Πανελλαδικά) με 19.450 μόρια.

 

Η Ελένη, μακιγιαρισμένη ελαφρά και ντυμένη χαλαρά , φορώντας τα αθλητικά της παπούτσια, ένα μαύρο τζιν παντελόνι και ένα γκρι t-shirt έδωσε ραντεβού με τον Δημήτρη για να μάθει πώς μπορεί κάποιος και να πετύχει τους στόχους του και να παίζει μπάλα και να έχει χρόνο για βόλτες και κορίτσια.

Και η αλήθεια είναι πως η συνέντευξη μας άρεσε πολύ. Ειδικά όταν η Ελένη κάθισε στον κορμό ενός δέντρου μαζί με τον 18χρονο. Η εικόνα ήταν δροσερή και φρέσκια και η κουβέντα τους είχε τον χαρακτήρα «τα λέω με έναν γνωστό μου».

Για την ιστορία ο Δημήτρης Βόσσος που μεγαλώνει στην Κυλλήνη μαζί με τους γονείς του και 3 ακόμη αδέλφια, μιλά αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά και είναι παράδειγμα προς μίμηση. Όχι γιατί μόνο γιατί πέρασε εκεί που ήθελε (στη Νομική), αλλά κυρίως γιατί ξέρει τι θέλει και ξέρει πώς να κυνηγάει τα όνειρά του.

Πίσω στην Ελένη… ρεπόρτερ τώρα!  Έως τώρα τα «νούμερα», με εξαίρεση την πρεμιέρα της που τερμάτισε πρώτη, δε φαίνεται να την ανταμείβουν. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως οι ίδιοι οι τηλεθεατές της, γκρίνιαξαν για τις «αλλαγές». Μένει να δούμε αν οι συνεντεύξεις εκτός πλατό, με ανθρώπους εκτός showbiz, αποδειχτούν όπλο στην φαρέτρα της Μενεγάκη.

 

Της Ισμήνης Λέντζου (i.lentzou@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top