Αφιερωμένο στις γυναίκες άνω των 60 ετών τo τεύχος Οκτωβρίου της Vogue Italia

Η 73χρονη Lauren Hutton στο εξώφυλλο

Vogue: Αφιερωμένο στις γυναίκες άνω των 60 ετών

Για πρώτη φορά, το Vogue Italia αφιερώνει ένα ολόκληρο τεύχος στις γυναίκες άνω των 60 ετών.

Η θρύλος της μόδας, Lauren Hutton, 73 ετών και 11 μηνών είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα που εμφανίζεται ποτέ σε εξώφυλλο περιοδικού Vogue στον κόσμο.

Το ρεκόρ κατείχε έως τώρα η Tina Turner, η οποία φωτογραφήθηκε στη γερμανική Vogue το 2013 σε ηλικία 73 ετών και τεσσάρων μηνών.

Το τεύχος"Timeless Issue" της Vogue Italia θα κυκλοφορήσει αύριο με τη  Lauren Hutton να έχει φωτογραφηθεί από τον Steven Klein για τα τρία εξώφυλλα.

Η ερώτηση που πρέπει να τεθεί είναι: ?Έχει η μεγάλη ηλικία τη δική της στιγμή στη μόδα; Η απάντηση είναι "ναι" τόνισε ο αρχισυντάκτης, Emmanuelle Farneti.

"Πολλές επιδείξεις μόδας και διαφημιστικές εκστρατείες ήδη το αποδεικνύουν. Πιστεύουμε ότι έχει να κάνει με τη διαφορετικότητα χωρίς αποκλεισμούς, που είναι η πραγματική πρόκληση της εποχής. Αυτό αφορά το φύλο, την εθνικότητα και τη θρησκεία, και επίσης την ηλικία - κανείς δεν αισθάνεται αποκλεισμένος", τόνισε.

Η Hutton, η οποία έχε το ρεκόρ των 27 εξώφυλλων στην αμερικανική Vogue και άλλων 13 εξώφυλλων σε άλλες εκδόσεις του περιοδικού, θεωρεί ότι αυτό το εξώφυλλο είναι το πιο σημαντικό, σύμφωνα με το WWD.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top