Οι φανατικοί της ταινίας «Fast and Furious 9» θα πρέπει να περιμένουν - Αλλάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας της

Θα βγει στους κινηματογράφους στις 10 Απριλίου του 2020

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι φανατικοί θαυμαστές του «Fast and Furious 9», καθώς η ένατη ταινία προγραμματίστηκε εκ νέου για κυκλοφορία στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2020, και όχι το 2019.

Η Universal, η οποία δεν έκανε κάποιο σχόλιο σχετικά με την αλλαγή της ημερομηνίας, θα καθυστερήσει την ένατη προσθήκη στο franchise των «Fast and Furious», ορίζοντας ως ημερομηνία κυκλοφορίας της, στις 10 Απριλίου του 2020.

Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμη λόγος για την επόμενη, 10η ταινία, που έχει οριστεί για τις 2 Απριλίου 2021. Ως αποτέλεσμα αυτής της κίνησης της Universal, το sequel του «Trolls» μεταφέρθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 2020.

Πέρα από τις δύο επόμενες ταινίες, η Universal φαίνεται ότι ετοιμάζει ένα spinoff του «Fate of the Furious» με τους Dwayne «The Rock» Johnson και Jason Statham, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Απέραντη θλίψη για τον πρωταγωνιστή του «Fast and Furious», Paul Walker

Όταν διαβάζουμε κάποια είδηση σχετικά με την ταινία «Fast and Furious», το μυαλό όλων μας πηγαίνει στον αδικοχαμένο πρωταγωνιστή, Paul Walker.

Paul Walker

Να υπενθυμίσουμε πως  ο 40χρονος πρωταγωνιστής σκοτώθηκε το 2013  όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε εξερράγη μετά από τροχαίο στην Σάντα Κλάριτα της Καλιφόρνια.

Ο άτυχος ηθοποιός επέβαινε σε μια Porsche που οδηγούσε φιλικό του πρόσωπο, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα να καρφωθεί επάνω σε έναν στύλο και να πάρει φωτιά. Και οι δύο επιβάτες  πέθαναν ακαριαία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top