Στο δρόμο για Eurovision 2018: Η ΕΡΤ ζητάει προτάσεις μόνο με ελληνικό στίχο

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει

Στο δρόμο για Eurovision 2018

Ο επόμενος μουσικός διαγωνισμός της Eurovision του 2018 στην Πορτογαλία έχει αρχίσει να... "πλησιάζει" και έτσι ξεκίνησαν και οι συζητήσεις για το ποιο όνομα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

Έτσι, η ΕΡΤ έστειλε επιστολή σε όλες τις δισκογραφικές εταιρείες ζητώντας τις προτάσεις τους σε CD ή USB, μέσω ταχυδρομείου, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου.

Στην επιστολή, που δημοσιεύει το infegreece, επισημαίνειται πως στόχος της ΕΡΤ είναι να εκπροσωπηθεί η χώρα μας από «ένα δυνατό, ποιοτικό τραγούδι, ερμηνευμένο από έναν καλλιτέχνη υψηλών φωνητικών ικανοτήτων», με αποκλειστικά ελληνικό στίχο! Και συνεχίζει ότι τα τραγούδια θα αξιολογηθούν από καλλιτεχνική επιτροπή της ΕΡΤ και στη συνέχεια θα διεξαχθεί ο εθνικός τελικός, ώστε το κοινό να επιλέξει αυτό που θα στείλουμε στην Πορτογαλία τον προσεχή Μάιο.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του επίσημου fan club της Eurovision, OGAE Greece, στο τραπέζι έχει ήδη πέσει το όνομα της Μαρίνας Σάττι, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία με την Μάντισσα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top