Nomads: Η πρεμιέρα, οι ατυχίες, η βίλα και οι... ροζ γόβες της Νατάσας Καλογρίδη!

Τι είδαμε στο νέο reality επιβίωσης

Νomads: Το διάσημο reality επιβίωσης έκανε χθες Δευτέρα (02/10) την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με τις 3 ομάδες να έτοιμες να μας συναραπάσουν.

Αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς, φαίνεται πως πρόκειται να μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες, αφού ενδεχομένως θα ακούσουμε για ίντριγκες, κλίκες αλλά και για τσακωμούς.

Ας κάνουμε όμως μία σύνοψη για το τι είδαμε το βράδυ της Δευτέρας. Οι παίκτες του Nomads αγωνίστηκαν για να κατακτήσουν την «στέγη» τους η οποία μεταξύ άλλων ήταν και μια βίλα την οποία κέρδισαν οι «διάσημοι» κόκκινοι, στο χωριό πήγαν οι μπλε, ενώ στην παραλία πήγαν οι πράσινοι.

Σίγουρα, αυτή που δεν πέρασε απαρατήρητη ήταν η Νατάσα Καλογρίδη, η οποία όσο απίστευτο κι αν σας ακούγεται  πήγε στην παραλία με στιλ. Τι έκανε; Φόρεσε τις γόβες της και περπάτησε γύρω στα 400 μετρά για να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Όταν ο Γρηγόρης της έκανε την παρατήρηση γιατί φοράει ακόμα τις γόβες της η Νατάσα του απάντησε ότι μιλάει με τα αντικείμενα της και ότι οι γόβες…της ζήτησαν να φτάσουν μέχρι το Παλαουάν των Φιλιππίνων! Στη συνεχεία βεβαία τις έβγαλε και τις πέταξε στη μέση του γηπέδου αφήνοντας άφωνους παίκτες και παρουσιαστή.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η Mαντώ Γαστεράτου έκανε μια πάρα πολύ καλή αρχή, αφού αναδείχτηκε νικήτρια της πρώτης δοκιμασίας, η οποία  απαιτούσε έναν συνδυασμό ισορροπίας, δύναμης και ομαδικής τακτικής.

Στον «τελικό» με τους νομάδες του Ωκεανού η Μαντώ από την κόκκινη ομάδα  κατάφερε - παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε - να ισορροπήσει καλύτερα στα ξύλα που κρατούσαν οι συμπαίχτες της και να κερδίσει την Ευαγγελία Πλατανιώτη δίνοντας τη νίκη στην ομάδα της.

Από τη άλλη πλευρά αυτή που δεν είχε την… τύχη  με το μέρος της ήταν η  Όλγα Πηλιάκη, η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, καθώς αν και αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ στην ισορροπία με αποτέλεσμα να πέσει τρεις φορές στο νερό στην πρώτη κούρσα, βάζοντας ένα ψυχολογικό βάρος στους συμπαίκτες της που πίστευαν ότι ως πιο αθλητικές κορμοστασιές θα είχαν το πλεονέκτημα.

Οι  μπλε κατάφεραν να νικήσουν τους πράσινους και έτσι την πτώτη εβδομάδα θα  ζήσουν σε ένα χωριό των Φιλιππίνων και θα συνυπάρξουν με τους εκεί κατοίκους.

Τώρα αυτό που απομένει είναι να δούμε τις εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top