Είναι επίσημο! Η Kim Kardashian περιμένει το τρίτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας - Το ανακοίνωσε η ίδια!

Στο τρέιλερ του Keeping up with the Kardashians

Τις φήμες που ήθελαν την Kim Kardashian και τον Kanye West να περιμένουν το τρίτο τους παιδί μέσω παρένθετης μητέρας επιβεβαίωσε η διάσημη τηλεπερσόνα!

Και όλα αυτά αφού οι αδελφές της Khloe Kardashian και Kylie Jenner αποκάλυψαν επίσης ότι θα γίνουν μανούλες για πρώτη φορά!

Στο τρέιλερ για τον 14ο κύκλο του ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians» ακούγεται στο τέλος να λέει η Kim ενώ μιλάει με την αδελφή της Khloe στο τηλέφωνο.

«Τι συμβαίνει όταν λέω κάθε φορά “Μαντέψτε”;» ρωτάει η Kim. «Είναι έγκυος;» απαντάει η Khloe. «Θεέ μου θα αποκτήσουμε μωρό!» ανακοινώνει χαρούμενη η Kim.

Υπενθυμίζεται ότι η γνωστή τηλεπερσόνα που είναι ήδη μητέρα δυο παιδιών, της North και του Saint, είχε δηλώσει την επιθυμία της να αποκτήσει και τρίτο μωρό μέσω παρένθετης πριν λίγο καιρό.

Ο λόγος είναι ότι πάσχει από την νόσο placenta accreta, η οποία προκαλείται όταν τα αιμοφόρα αγγεία και άλλα μέρη του πλακούντα αναπτύσσονται υπερβολικά βαθιά στον τοίχο της μήτρας. Αυτό έχει ως συνέπεια ότι αν μείνει έγκυος, μπορεί να χάσει την ζωή της. 

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top