Ανθή Βούλγαρη: Σήμερα η εγχείρηση στον εγκέφαλο – Τι είπε η ίδια λίγο πριν μπει στο χειρουργείο

Δείτε το βίντεο

Η Ανθή Βούλγαρη λίγες ώρες πριν μπει στο χειρουργείο για να κάνει μια επέμβαση στο κεφάλι προκειμένου να αφαιρεθεί ο καλοήθης όγκος, μίλησε τηλεφωνικώς στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχεται όλο αυτό το διάστημα.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, 11 η ώρα μπαίνω στο χειρουργείο... Σας ευχαριστώ για τα δώρα σας, εικόνες, λαδάκια... εύχομαι να έρθω σύντομα κοντά σας! Είναι πραγματική ευλογία όλα τα μηνύματα που έλαβα, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους θέλω να πω. Κατερίνα, θέλω να πω ότι πολύς κόσμος βρίσκεται στο νοσοκομείο και χειρουργείται θέλω να τους πω να έχουν δύναμη, θετική ενέργεια και χαμόγελο μόνο αυτό... Αύριο θα σας μιλήσω θα μείνω για λίγο στην εντατική να ξεκουραστώ...»!

Η γνωστή δημοσιογράφος ζει μια αρκετά δύσκολη περίοδο στην ζωή της, μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που διαγνώστηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Η Ανθή όμως δεν έχει χάσει την αισιοδοξία της και, μέχρι σήμερα, συνέχιζε κανονικά την καθημερινότητά της.

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Πέμπτης, το χειρουργείο της Ανθής προγραμματίστηκε για σήμερα. Μάλιστα, η πρώην συνεργάτιδα της παρουσιάστριας – η οποία θα επιστρέψει στην εκπομπή, μετά την ανάρρωσή της, χθες ανέβασε μια φωτογραφία από το δώρο που της έστειλε η Κατερίνα Καινούργιου. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top