Κι άλλο baby boom στην οικογένεια Kardashian! Εκτός από την Kylie είναι έγκυος και η Khloe

Περιμένει τον καρπό του έρωτά της μα τον μπασκετμπολίστα Tristan Thomspon

Το νέο μωρό μετά το άλλο θα καλωσορίσει η οικογένεια Kardashian!

Μετά την Kim Kardashian η οποία θα αποκτήσει όπως αναφέρουν οι φήμες το τρίτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιανουάριο και την Kylie Jenner, η οποία τον ερχόμενο Φεβρουάριο περιμένει κοριτσάκι με τον σύντροφό της Travis Scott, και η Khloe Kardashian είναι έγκυος!

Η 33χρονη reality star θα γίνει πρώτη φορά μανούλα, καθώς περιμένει τον καρπό του έρωτά της μα τον μπασκετμπολίστα Tristan Thomspon!

Mάλιστα, όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και θα γεννήσει και αυτή, μαζί με την 20χρονη ετεροθαλή αδελφή της, τον Φεβρουάριο.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψε πως Khloe και Τristan "είναι απίστευτα ενθουσιασμένοι. Δεν βιάζονται να το ανακοινώσουν δημόσια και μόλις την περασμένη εβδομάδα ένιωσαν άνετα για να πουν τα ευχάριστα στο φιλικό τους περιβάλλον. Τα πράγματα περιπλέχθηκαν ελαφρώς από την ανακοίνωση της Kylie, καθώς δεν ήθελαν να της χαλάσουν τη στιγμή, όμως η Khloe έφτασε στο σημείο που δεν ήθελε να λέει ψέματα στους δικούς της ανθρώπους".

Πηγή βίντεο: Reuters

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top