Ντίνα Νικολάου: Η Ελληνίδα σεφ που διαπρέπει στο Παρίσι - Παρουσίασε το νέο της βιβλίο

Διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο την πλούσια γαστρονομία της χώρας μας

Ντίνα Νικολάου: Η Ελληνίδα σεφ που διαπρέπει στο Παρίσι - Παρουσίασε το νέο της βιβλίο

Η μια διάκριση διαδέχεται την άλλη για την ελληνίδα σεφ Ντίνα Νικολάου, που διαπρέπει στο Παρίσι με τις εκπομπές στη γαλλική τηλεόραση για την ελληνική κουζίνα και με το ελληνικό εστιατόριο Evi Evane, όπου διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο την πλούσια γαστρονομία της χώρας μας.

Πριν από λίγες ημέρες η γνωστή σέφ παρουσίασε στο γαλλικό κοινό κι ένα μοναδικό βιβλίο μαγειρικής με τις πιο νόστιμες συνταγές της.

«Παρουσίασα ένα βιβλίο ελληνικής κουζίνας που βγαίνει με έναν μεγάλο εκδοτικό οίκο στη Γαλλία της Ασέτ και το θέμα είναι η αυθεντική ελληνική κουζίνα. Ηταν ένα βιβλίο που πολύ καιρό ήθελα να κάνω και με ενδιέφερε να δείξω τα ελληνικά προϊόντα» είπε η ίδια. 

Για την συγγραφή του βιβλίου, η διάσημη σεφ ταξίδεψε σε πολλές περιοχές της Ελλάδας ώστε να εμπνευστεί από τα υλικά και τις μυρωδιές της αυθεντικής ελληνικής κουζίνας, όπως είναι η Συριανή κουζίνα.

Πρόσφατα το εστιατόριο της, Evi Evane στο Παρίσι, απέσπασε την διάκριση της καλύτερης ξένης κουζίνας στη Γαλλία.

«Μετά από πολλά χρόνια αγάπης και αγώνα είμαστε για φέτος το καλύτερο εστιατόριο ξένης κουζίνας στο Παρίσι από τον γκίντ Μπουντλόφσκι» ανέφερε η κ. Ντίνα Νικολάου.

Την Ντίνα Νικολάου τίμησαν με την παρουσία τους στην παρουσίαση του βιβλίου της, διάσημοι παρουσιαστές της γαλλικής τηλεόρασης αλλά και λάτρεις της κουζίνας της.

 

 

Παρίσι, Μαρία Δεναξά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top