Γιατί έκανε παρέμβαση ο Λάτσιος στο "Πρωινό";

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ο παρουσιαστής και μέλη της παραγωγής έχουν ήδη φύγει - και φτάσει - στις Φιλιππίνες για τα γυρίσματα του NOMADS, αλλά αυτό που δεν είναι γνωστό μέχρι στιγμής είναι ποιοι θα είναι οι επώνυμοι που θα φύγουν για το εντυπωσιακό νησί Παλαουάν.

Και επειδή κανείς ακόμα και μέσα στον ΑΝΤ1 δεν ξέρει ποια θα είναι αυτά τα πρόσωπα, η Φαίη Σκορδά ζήτησε να βγει τηλεφωνικά στην εκπομπή ο Γιάννης Λάτσιος.

«Κανένας δεν ξέρει ακόμα! Έχουμε μία ομάδα με άτομα που έχουν προεπιλεγεί και την επόμενη εβδομάδα…», είπε ο διευθυντής του ΑΝΤ1.

Όταν η παρουσιάστρια ανέφερε ότι η πρεμιέρα είναι την Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου και πρέπει να γίνει η αποκάλυψη, τότε εκείνος απάντησε κάνοντας χιούμορ: «είναι νέα παιδιά, δεν παθαίνουν τίποτα!». Και συνέχισε: «έχουν ειπωθεί πάρα πολλά, έχουμε συζητήσει. Είναι όλοι άξιοι άνθρωποι, πέρασαν μια διαδικασία και η επιλογή θα γίνει με διάφορα κριτήρια».

Μετά το τηλεφώνημα, η Φαίη είπε πως είναι 30 άτομα εκ των οποίων θα επιλεγούν τα 21, ενώ, ο Θέμης Γεωργαντάς τόνισε πως οι παίκτες θα γίνουν γνωστοί την τελευταία στιγμή, δύο-τρεις μέρες πριν από την πρεμιέρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top