H 12χρονη εγγαστρίμυθος είναι η μεγάλη νικήτρια του America’s Got Talent! Το απίστευτο show επί σκηνής

Ενθουσίασε κριτές και κοινό!

Ένα μικρό κορίτσι από την Οκλαχόμα είχε καταφέρει να ενθουσιάσει  κριτές και κοινό στο talent show America’s Got Talent.

Φυσικά αναφερόμαστε στην  12χρονη εγγαστρίμυθο Darci Lynne Farmer, η οποία από την πρώτη στιγμή που  ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την κούκλα της, κατάφερε να ενθουσιάσει τους πάντες με το ταλέντο της.

Το μικρό ταλαντούχο κοριτσάκι κέρδισε το talent show και εκτός από τον τίτλο της… νικήτριας κέρδισε και ένα εκατομμύριο δολάρια.

Η εμφάνιση που έκανε στον τελικό άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, αφού ξεπέρασε κυριολεκτικά τον εαυτό της. Αναρωτιέστε ποιος ήταν ο άσσος που έκρυβε στο μανίκι της; Αυτή τη φορά ανέβηκε στη σκηνή με δύο μαριονέτες, που «τραγούδησαν» ντουέτο με την μικρή εγγαστρίμυθο να κάνει ταυτόχρονα και χωρίς να μπερδευτεί δευτερόλεπτο, και τις δύο φωνές! 

Παρέα της στην σκηνή ήταν οι δύο πιο αγαπητές μαριονέτες της, όλο αυτό το διάστημα, το κουνελάκι η Petounia (που της είχε χαρίσει το Golden Buzzer στο πρώτο επεισόδιο) και το ποντικάκι ο Όσκαρ. Τραγούδησαν το τραγούδι των Beatles "With A Little Help From My Friends" τόσο καλά, που ακόμα και ο «σκληρός» κριτής Simon Cowell αναγκάστηκε να.. την αποθεώσει: «Το καλύτερο με την δουλειά που κάνουμε είναι όταν μπορείς να πεις ότι ήσουν εκεί, όταν γεννήθηκε ένα αστέρι. Απόψε, μόλις έγινα μάρτυρας της γέννησης ενός αστεριού, γιατί αυτό είσαι, είσαι ξεχωριστή, απίστευτη, αστεία, ταλαντούχα και πιστεύω πως θα κερδίσεις»!

Δείτε το παραπάνω βίντεο...
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top