Το Ολλανδικό reality «The Bachelor» γυρίζεται στην Σκύρο!

Με την υποστήριξη του ΕΟΤ

Στη Σκύρο ταξίδεψε το Ολλανδικό «The Bachelor»

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος  βρίσκεται αυτό το διάστημα η Σκύρος και αυτό γιατί εκεί πραγματοποιούνται  τα γυρίσματα ενός Ολλανδικού τηλεοπτικού καναλιού, για τις ανάγκες της διεθνούς τηλεοπτικής σειράς- τύπου reality- “The Bachelor”, με την  υποστήριξη του ΕΟΤ.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως συνεχίζεται  η διοργάνωση ταξιδιών εξοικείωσης δημοσιογράφων, bloggers αλλά και τουριστικών πρακτόρων, με προτεραιότητα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά για την τουριστική ενίσχυση των νησιών που δέχθηκαν προσφυγικές πιέσεις, αλλά και τη διεθνή προβολή της χώρας ως ιδανικού προορισμού διακοπών 365 μέρες το χρόνο.

 Οι εν λόγω δράσεις, σχεδιάζονται και υλοποιούνται, κατόπιν αποφάσεων του Γενικού Γραμματέα ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνου Τσέγα από την Κεντρική Υπηρεσία Ε.Ο.Τ., σε συνεργασία με τα Γραφεία Ε.Ο.Τ. εξωτερικού και με τη συνδρομή των εκάστοτε τοπικών αρχών και ιδιωτικών φορέων. Στόχος, η αποτελεσματική προβολή με το μικρότερο δυνατό κόστος, των δυνατοτήτων εναλλακτικών και θεματικών μορφών τουρισμού που προσφέρει η χώρα μας, καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Συγκεκριμένα:

-Στην Σκύρο θα βρίσκεται έως τις 06/10/17 τηλεοπτικό συνεργείο του Ολλανδικού «SBS-NET5» για την παραγωγή επεισοδίων του δημοφιλούς reality show “The Bachelor”, μέσω των οποίων θα προβληθούν οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρει το νησί, εκτός τουριστικής περιόδου, όπως η πλούσια πολιτιστική του παράδοση, οι αρχαιολογικοί του χώροι και γαστρονομικός τουρισμός.


-Τα νησιά Σάμο, Ικαρία και Λέρο επισκέπτονται από 21-28 Σεπτεμβρίου 2017 οι τουριστικοί πράκτορες του Τ.Ο. Sunvil Holidays της Αγγλίας, με σκοπό την γνωριμία με το τουριστικό προϊόν των τριών νησιών και την ταυτόχρονη ενίσχυση των ταξιδιωτικών κρατήσεων για τους προορισμούς αυτούς από την αγορά της Μ. Βρετανίας. Ο εν λόγω Τ.Ο. ειδικεύεται στην οργάνωση διακοπών (χωρίς all inclusive πακέτα), σε λιγότερο γνωστούς προορισμούς της Ελλάδας.


-Την Λέσβο, την Χίο και την Ικαρία επισκέπτονται (15-22/09/17) δημοσιογράφος και φωτογράφος του Βρετανικού μηνιαίου περιοδικού Lonely Planet Traveller με 200.000 αναγνωστικό κοινό υψηλού εισοδηματικού και μορφωτικού επιπέδου, που αναζητεί πρωτότυπες εμπειρίες. Σκοπός του ταξιδιού, η συλλογή πληροφοριακού και φωτογραφικού υλικού για εκτενές (8-12 σελίδων) αφιέρωμα στα νησιά του Β.Α. Αιγαίου στην ενότητα Great Escapes.


-Την Κω επισκέφτηκε (12-16/0/17) δημοσιογράφος και φωτογράφος του μηνιαίου εξειδικευμένου γαλλικού περιοδικού υγείας και ευεξίας «SPA DE BEAUTE», που απευθύνεται σε επαγγελματίες και κοινό υψηλών εισοδηματικών κριτηρίων για την προβολή (σε 5σέλιδο αφιέρωμα) των δυνατοτήτων τουρισμού ευεξίας και συνεδριακού τουρισμού που προσφέρει το νησί.


-Την Αθήνα και κυρίως την Αθηναϊκή Ριβιέρα και την πόλη της Θεσσαλονίκης, επισκέπτεται (09-18/09/17) δημοσιογραφική ομάδα της Γαλλόφωνης 3μηνιαίας ταξιδιωτικής έκδοσης «HORIZON MONDE» και της ιστοσελίδας www.horizonmonde.com για να προετοιμάσει αφιέρωμα σε city break για την έκδοση της Άνοιξης 2018.Η έκδοση κυκλοφορεί στην Γαλλία το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο και το αναγνωστικό της κοινό είναι μέσης ηλικίας υψηλών εισοδηματικών κριτηρίων.


-Την Χαλκιδική και συγκεκριμένα την Ουρανούπολη και το Άγιον Όρος και την Θεσσαλονίκη επισκέπτεται (10-23/09/17) διακεκριμένος Γάλλος φωτογράφος και blogger (www.lebeauetlabete.fr), με σκοπό να αποτυπώσει διαδρομές πολιτιστικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος που προσφέρει η Θεσσαλονίκη και η προ του Άθω περιοχή, την τοπική κουλτούρα και αρχιτεκτονική και δυνατότητες τουρισμού “city break”.


-Τέλος, την Σαντορίνη, την Ίο και την Νάξο επισκέπτονται (21-26.09.2017) δημοσιογράφοι του luxury travel περιοδικού “L’Officiel Voyage Russia” και bloggers, με σκοπό την συγκέντρωση υλικού για ρεπορτάζ στον τουρισμό πολυτελείας και τον γαστρονομικό και πολιτιστικό τουρισμό των τριών νησιών.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top