Πέτρος Πολυχρονίδης: Ο άνθρωπος που τον πρότεινε για τον «Τροχό της Τύχης» - «Η ζωή μου άλλαξε...»

Όσα εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του στο People

Πέτρος Πολυχρονίδης: Πρόταση για τον Τροχό της Τύχης

Λίγο πριν την πρεμιέρα του «Τροχού της Τύχης» που θα προβάλλεται από την ερχόμενη Δευτέρα για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από το Star,  ο Πέτρος Πολυχρονίδης κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν και αποκαλύπτει στο People πώς μεταπήδησε από το ραδιόφωνο και το αθλητικό ρεπορτάζ στην τηλεόραση και την ψυχαγωγία.

«Τα τελευταία χρόνια, προσπαθούσα πάντα να παρουσιάζω τα ρεπορτάζ μου με ένα διαφορετικό και πιο χιουμοριστικό τρόπο και παρουσίαζα μια ταξιδιωτική ενότητα σε μια εκπομπή, όπου έκανα ανταποκρίσεις σε όλη την Ελλάδα. Σε μια από αυτές τις αποστολές στην Κρήτη, είχα βγάλει τα ρούχα μου και είχα μπει στη λίμνη όπου ξέραμε πως ζούσε ο Σήφης ο κροκόδειλος. Σε έναν τεχνικό ήχου που συνεργαζόμουν εκείνη την εποχή έκανε τεράστια εντύπωση ο τρόπος που παρουσίαζα τα θέματα κι εκεί. Όταν λοιπόν έγιναν τα δοκιμαστικά για τον Τροχό της Τύχης, αυτός ο άγιος άνθρωπος, που συνεργαζόταν και συνεργάζεται ακόμα με την παραγωγή, μίλησε για εμένα κι έτσι επικοινώνησαν μαζί μου. Φαντάσου πως εκείνη την περίοδο ήταν έτοιμοι να ανακοινώσουν το όνομα του Κώστα Κόκλα για την παρουσίαση. Όταν λοιπόν με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή, τους είπα “Μάλλον ψάχνετε τον Πολυχρονίου (σ.σ. τον Γιώργο Πολυχρονίου που παρουσίαζε τον Τροχό της Τύχης, όταν πρωτοβγήκε στον αέρα από το Mega χρόνια πριν) και έχετε κάνει λάθος”. Με διαβεβαίωσαν, όμως, πως έψαχναν εμένα! Πήγα στο δοκιμαστικό τελείως ατημέλητος και έμαθα πως τελικά με πρότεινε ο τεχνικός. Παρότι με είχαν ενημερώσει πως το δοκιμαστικό θα διαρκούσε μισή ώρα, στα πέντε λεπτά με έκοψαν, με ευχαρίστησαν και έφυγα. Όταν γύρισα στο σπίτι, είπα στην κοπέλα μου, την Κατερίνα, πως το δοκιμαστικό ήταν μια αποτυχία. Δεν περίμενα να έχω νέα. Όμως, ύστερα από μία εβδομάδα, μου τηλεφώνησε ο Γιάννης Καραγιάννης από τα Studio KΑΠΑ και μέσα σε δυο μέρες συμφώνησα με το Star να αναλάβω τον Τροχό της Τύχης. Η αλήθεια είναι πως ήμουν ένα άγνωστο πρόσωπο στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό και το κανάλι πήρε ρίσκο. Τελικά νομίζω πως εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε, όπως και εγώ».

Άλλαξε η ζωή του μετά την απήχηση που είχε το παιχνίδι;  «Από τότε που ξεκίνησα το παιχνίδι, τρώω πάντα καλά στα εστιατόρια που πηγαίνω. Ο κόσμος με περιποιείται. Με αγαπάει. Κάνω ένα τηλεπαιχνίδι που προσφέρει χρηματικά έπαθλα. Δεν λέω τις ειδήσεις για να τους εκνευρίζω, οπότε τους είμαι συμπαθής. Από την άλλη, οφείλω να παραδεχτώ πως η ζωή μου όντως άλλαξε. Αμείβομαι σαφώς καλύτερα από όταν ήμουν αθλητικός ρεπόρτερ και έχω περισσότερο χρόνο για τους δικούς μου ανθρώπους. Το πρώτο Σαββατοκύριακο που δεν εργαζόμουν και κατάφερα να το αφιερώσω στα παιδιά μου ήταν μετά το 2014» αποκαλύπτει στο περιοδικό. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top