Νέοι ήρωες το Σεπτέμβριο στη Starland!

Από το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Σεπτεμβρίου

Οι νέοι φανταstarικοί ήρωες έρχονται από το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Σεπτεμβρίου στην οθόνη του Star και θα γίνουν αγαπημένη συνήθεια των παιδιών!
 

 

Η παρέα στην πολύχρωμη Starland, την αγαπημένη τηλεοπτική ζώνη των μικρών αλλά και όσων αρνούνται πεισματικά να μεγαλώσουν, μεγαλώνει!

Η μοναδική Starland αλλάζει λογότυπο και το καινούριο της σλόγκαν είναι «Φανταstarικάαα!»

Οι νέοι φανταstarικοί ήρωες έρχονται από το Σαββατοκύριακο 16 – 17 Σεπτεμβρίου στην οθόνη του Star και θα γίνουν αγαπημένη συνήθεια των παιδιών! Λατρεμένοι ήρωες, που θα μαγέψουν με τις υπέροχες, χαρούμενες περιπέτειές τους, ταξίδια μαγικά στον κόσμο της παιδικής φαντασίας, με ξεγνοιασιά, χιούμορ, ευαισθησία, τρυφερότητα και θετικά μηνύματα.

PJ MASKS

Πρεμιέρα Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:00

Τρεις νέοι ήρωες, που έχουν σημειώσει παγκόσμια επιτυχία κάνουν πρεμιέρα στο Star! Ο Κόνορ, ο Γκρεγκ και η Αμάγια είναι τρία συνηθισμένα παιδιά την ημέρα, αχώριστοι φίλοι, γείτονες συμμαθητές, που όμως τους αρέσουν τα μυστήρια και η περιπέτεια.

 

Έτσι, όταν ο ήλιος δύει και πέφτει η νύχτα, τα τρία 6χρονα παιδιά ενεργοποιούν τα βραχιόλια τους, αποκτούν υπερδυνάμεις και μεταμορφώνονται  σε απίθανους υπερήρωες, τον Κάτμποϊ, τον Γκέκο και την Ολέτ, στους ατρόμητους PJ Masks!

Ο Κάτμποϊ ή Κόνορ, έχει γαλάζια μάτια και καστανά μαλλιά. Όταν μεταμορφώνεται, φοράει ένα μπλε κοστούμι με αυτιά γάτας και μια λεπτή  ουρά. Αυτός είναι ο ηγέτης της ομάδας.  Έχει υπερ-ακοή, μπορεί να πηδήσει ψηλά και μακριά και να τρέξει εξαιρετικά γρήγορα σαν γάτα! Έχει όμως μια αδυναμία, φοβάται το νερό, ένα ελάττωμα, που οι αντίπαλοι του μπορεί να χρησιμοποιήσουν εναντίον του!

Η Αμάγια ή Ολέτ, έχει έντονο βλέμμα και καστανά μαλλιά, φοράει γυαλιά και κάνει ακροβατικές κινήσεις! Όταν μεταμορφώνεται φοράει μια κόκκινη στολή. Είναι σε θέση να δει στο σκοτάδι ενώ η κάπα της μπορεί να μετατραπεί σε  φτερά και με αυτά να πετάξει ή να δημιουργήσει φοβερό αέρα για να απωθήσει τους αντιπάλους της!

Ο Γκέκο ή Γκρεγκ, έχει πράσινα μάτια και ξανθά μαλλιά και  είναι απίστευτα ευλύγιστος! Είναι το νεότερο μέλος των PJ Masks. Όταν μεταμορφώνεται φοράει ένα πράσινο κοστούμι με μια ουρά ερπετού, με πτερύγια στην κορυφή του κεφαλιού του, και βεντούζες στα χέρια του. Μπορεί να  αλλάζει χρώματα ανάλογα με το περιβάλλον, που βρίσκεται, να σηκώνει μεγάλο βάρος, να αναρριχάται σε τοίχους, να  σταματάει οχήματα, να περπατάει στο νερό!

 

Οι τρεις ήρωες ενώνονται με μια βαθιά και αληθινή φιλία και με καλή συνεργασία καταφέρνουν να λύσουν το κάθε πρόβλημα και να καταπολεμήσουν το έγκλημα,   ανταλλάσσοντας ιδέες και αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες αλλά και τις αδυναμίες τους.

Μαζί ζουν απίθανες περιπέτειες, νικούν τους κακούς, μαθαίνουν πολύτιμα μαθήματα για τη ζωή και τους ανθρώπους και φροντίζουν μέσα στη νύχτα, η επόμενη μέρα να είναι καλύτερη από την προηγούμενη! Γιατί τελικά η ώρα του ύπνου, είναι η καλύτερη ώρα για να πολεμήσεις το έγκλημα!

Η σειρά βασίζεται στο γαλλική σειρά βιβλίων “Les Pyjamasques” από τον Romuald Racioppo και προβάλλεται μεταγλωττισμένη.

BEN 10

Πρεμιέρα Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 12:00.

O Ben 10 επιστρέφει ανανεωμένος, με νέα μορφή, γραφικά, εφέ αλλά με την ίδια διάθεση για δράση και περιπέτεια! Ο Ben είναι ένα συνηθισμένο 10χρονο αγόρι μέχρι τη στιγμή, που κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών  διακοπών ανακαλύπτει  τυχαία ένα παράξενο ρολόι. Τότε όλα αλλάζουν στη ζωή του!

Σύντομα μαθαίνει πως το ρολόι του δίνει τη δυνατότητα να μεταμορφώνεται σε δέκα διαφορετικά εξωγήινα όντα  ενώ ταυτόχρονα να  μπορεί να διατηρεί τη δική του προσωπικότητα! Καθώς παίρνει τη μορφή των παράξενων αυτών πλασμάτων ανακαλύπτει τις μοναδικές τους δυνάμεις και τις απίστευτες ικανότητες τους!

Μαζί του στις φανταστικές περιπέτειες του, βρίσκεται η «φωνή της λογικής,  η πανέξυπνη ξαδέλφη του Γκουέν και ο ακούραστος παππούς τους, Μαξ, ο μοναδικός άνθρωπος, που μπορεί να χειριστεί το δυναμικό αυτό δίδυμο και να τους ακολουθεί στα ατέλειωτα ταξίδια τους!

 

TOM AND JERRY SHOW

Πρεμιέρα Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 13:00.

TOM AND JERRY SHOW, η παιδική σειρά για όλη την οικογένεια, ανανεωμένη, με συναρπαστικές ολοκαίνουριες περιπέτειες, διατηρώντας όμως τους κλασικούς χαρακτήρες και πάντα την ευαισθησία του πρωτότυπου.

Η  ατέρμονη μάχη, που έκανε τον Tom και τον Jerry δύο από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών, συνεχίζεται σε high – definition!

O Tom η γάτα και ο Jerry το ποντίκι, καταστρώνουν συνεχώς σχέδια ο ένας εναντίον του άλλου ενώ η αντιπαλότητα τους ξεπερνάει το παραδοσιακό προάστειο, που ζουν και μεταφέρεται σε φανταστικούς κόσμους όπως ένα μεσαιωνικό κάστρο ή ακόμα και ένα εργαστήριο τρελών επιστημόνων!

Όταν μια επίμονη γάτα κυνηγάει ένα πανέξυπνο ποντίκι, οι πιθανότητες και οι δυνατότητες αυθεντικού γέλιου είναι απλά ατελείωτες!

MIRACULOUS LADY BUG

Πρεμιέρα Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 10:50

Ήρθε ο καιρός για σύγχρονη σούπερ ηρωίδα! Υποδεχθείτε την MIRACULOUS LADY BUG!

Μια ευρωπαία ηρωίδα αφιερωμένη για κορίτσια και όχι μόνο!

Η Μαρινέτ είναι μια έφηβη, που μοιάζει με όλα τα άλλα κορίτσια της ηλικίας της. Λατρεύει τη μόδα, κατασκευάζει μόνη της τα δικά της αξεσουάρ, ακούει μουσική, βγαίνει με τις φίλες της.  Βλέπει πάντα τη φωτεινή πλευρά της ζωής και λατρεύει να βοηθά τους άλλους να λύσουν τα προβλήματά τους. Είναι γεμάτη ενέργεια, γλυκιά,  χαρούμενη, ευγενική αλλά κάπως αδέξια. Ο έρωτας της για τον γοητευτικό Αντριέν την κάνει να πετά στα σύννεφα, χωρίς όμως να τολμά να του μιλήσει για τα αισθήματά της !

Ο Άντριεν είναι ο γιος ενός πλούσιου επιχειρηματία και μεγάλωσε με τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω του από μικρό παιδί. Το μόνο που επιθυμεί είναι μια φυσιολογική ζωή σαν όλους τους συνομήλικους του αλλά η επωνυμία του περιορίζει την  ελευθερία του. Βρίσκει όμως τον τρόπο να την κερδίσει…

Στην πραγματικότητα όμως η Μαρινέτ απέχει πολύ από αυτό, που λέμε «συνηθισμένη έφηβη».

Η  Μαρινέτ ζει διπλή ζωή καθώς τα βράδια είναι η υπερήρωας «Ladybug», που διαθέτει εκπληκτικές, ασυνήθιστες, μοναδικές δυνάμεις όπως τη δύναμη της τύχης! Ως σούπερ ηρωίδα έχει μια εντελώς διαφορετική προσωπικότητα. Έχει αυτοπεποίθηση, είναι δυναμική, αποφασιστική αλλά πάντα γενναιόδωρη. Αυτό που δεν ξέρει η Μαρινέτ είναι ότι και ο Άντριαν έχει επίσης μια μυστική ταυτότητα, τις νύχτες είναι ο «Cat Noir»!

Μη γνωρίζοντας ο ένας την πραγματική ταυτότητα του άλλου, η εξαιρετικά ανεξάρτητη Ladybug και ο γενναίος Cat Noir συναντούν ο ένας τον άλλον στις ξεχωριστές τους αποστολές, όταν εμφανίζεται το κακό, ενάντια στο έγκλημα στους σκοτεινούς δρόμους του Παρισιού…

Δράση, χιούμορ, ρομαντισμός σε μια παιδική σειρά, που θα λατρέψουν τα κορίτσια και θα εντυπωσιάσει τα αγόρια!

BE COOL SCOOBY DOO

Πρεμιέρα Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 12:30

Ένας αγαπημένος κλασικός ήρωας με σύγχρονη ματιά! Μια ολοκαίνουρια σειρά κινούμενων σχεδίων με πρωταγωνιστές τον Σκούμπι Ντου και την απίθανη παρέα του!

Αποφοιτώντας από το λύκειο, ο Φρεντ, η Βίλμα, η Δάφνη και ο Σάγκι με τον Σκούμπι – Ντου, γνωρίζουν πολύ καλά πως αυτό ίσως είναι το τελευταίο καλοκαίρι, που θα περάσουν όλοι μαζί, αφού μετά ο καθένας θα χαράξει το δικό του δρόμο.

Η παρέα αποφασίζει να μην αφήσει αυτό τον χρόνο απλά να κάνει αυτό, που της ταιριάζει καλύτερα. Να κυνηγήσει τη διασκέδαση και την περιπέτεια σε ένα ταξίδι! Αλλά τα τέρατα και το χάος συνεχίζουν να παρεμποδίζουν τα σχέδια τους. Αυτή τη φορά, η παρέα εργάζεται σκληρά τόσο για να λύσει τα δικά της προσωπικά προβλήματα όσο και για να επιλύσει ατέλειωτα, πολύπλοκα μυστήρια!

Ο πιο αστείος Σκούμπι – Ντου έρχεται στην οθόνη του Star! Ετοιμαστείτε για οικογενειακή έκρηξη γέλιου!

WABBIT

Πρεμιέρα Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 13:00.

Νέα εποχή, νέος τίτλος, ίδιοι αγαπημένοι και θεότρελοι, κλασικοί animated ήρωες! Μια παιδική σειρά για όλη την οικογένεια!

Στη σειρά  Wabbit, τα Looney Tunes επιστρέφουν με όρεξη για μεγάλες πλάκες! Κάθε επεισόδιο περιέχει δύο ιστορίες με πρωταγωνιστή τον άτακτο λαγό Μπαγκς Μπάνι και  άλλους γνωστούς χαρακτήρες cartoon όπως το Κογιότ, τον Γιοσέμιτι Σαμ, τον Δαίμονα της Τασμανίας, όλοι τους με νέα εμφάνιση και συνήθειες .

Στη θεότρελη παρέα, με τα απίθανα καμώματα, έχουν προστεθεί και νέοι χαρακτήρες όπως ο Squeaks, ο σκίουρος και μια παιδική έκδοση του Μεγαλοπόδαρου!Ο Μπάγκς Μπάνι, πάντα με τη βοήθεια των φίλων του, έρχεται αντιμέτωπος με καινούριους κακούς όπως πολεμοχαρή νίντζα, βάρβαρους αλλά και ένα τρομακτικό κουνέλι – σκελετό!

Οι ξεκαρδιστικός και άτακτος Μπαγκς Μπάνι, που όλοι αγαπάμε επιστρέφει ανανεωμένος στην οθόνη του Star!

Και οι παλιοί αγαπημένοι ήρωες επιστρέφουν με ολοκαίνουρια επεισόδια, που θα ενθουσιάσουν:

  • ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΖΟΥΛΙΑΝ   (ALL HAIL KING JULIEN)Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2015

    (2ος κύκλος – νέα επεισόδια)

    Σάββατο στις 08:40

  • ΠΕΠΠΑ, ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ (PEPPA PIG )Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων βρετανικής παραγωγής 2017.

    (7ος κύκλος – νέα επεισόδια)

    Σάββατο και Κυριακή στις 09:10

  • ΣΟΝ, ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ (SHAUN THE SHEEP)Παιδική σειρά βρετανικής παραγωγής 2016

    (5ος κύκλος – νέα επεισόδια)

    Σάββατο και Κυριακή στις 10:30

  • DC SUPERHERO GIRLSΠαιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2016 – 2017 (2ος κύκλος – νέα επεισόδια)

    Σάββατο και Κυριακή στις 11:10

  • Η ΜΑΣΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΚΟΥΔΟΣ (MASHA AND THE BEAR)Παιδική σειρά ρωσικής παραγωγής 2017

    (3ος κύκλος – νέα επεισόδια)

    Κυριακή στις 09:40

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top