Άννα Μπουσδούκου: Η πρώτη ανάρτηση της δημοσιογράφου μετά τον γάμο της!

Πώς την υποδέχτηκαν οι συνάδελφοί της στο γραφείο

Άννα Μπουσδούκου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο!

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Άννα Μπουσδούκου!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη από το star.gr, η δημοσιογράφος- παρουσιάστρια, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της, Σταύρου Ιωαννίδη.

Διαβάστε επίσης: Άννα Μπουσδούκου - Σταύρος Ιωαννίδης: Οι πρώτες φώτο από τον γάμο του ερωτευμένου ζευγαριού!

Το μυστήριο τελέστηκε στον Άγιο Γεώργιο, στην Αντίπαρο έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, καθώς το ζευγάρι κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ μετά το τέλος της τελετής ακολούθησε γλέντι σε γνωστό παραθαλάσσιο μαγαζί.

Το πρωί της Τρίτης, η όμορφη δημοσιογράφος επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πώς την υποδέχτηκαν οι συνάδελφοί της στον ΣΚΑΪ και το γραφείο της.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο Instagram  με κουφέτα από τον γάμο της έγραψε:  «Ίσως η πιο γλυκιά σύσκεψη στη δουλεία! Πρώτη μέρα στο γραφείο γεμάτη ευχές και αγκαλιές από ανθρώπους που μοιραζόμαστε την καθημερινότητα μας και μεγαλώνουμε μαζί εδώ και 12 χρόνια... Ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί έχουμε καταφέρει με τα στραβά μας και τα καλά μας στο τέλος της ημέρας να νοιαζόμαστε ο ένας τον άλλο! #skaiteam».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top